Handelsbanken · Publicerad 2 nov 2021

Vill du skapa förutsättningar i en växlande miljö för Handelsbankens utvecklare? Välkommen till vårt specialistteam i Stockholm!

Som Azure DevOps Engineer hos oss på Handelsbanken i Stockholm får du en varierande roll som utgör en viktig funktion i vår digitaliseringsresa. Handelsbanken är en arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet. Du blir en del av ett team med högt i tak som stöttar varandra. I rollen som Azure DevOps Engineer kommer du arbeta nära våra utvecklare genom att ansvara för DevOpsverktyg och applikationsinfrastruktur.

Vi erbjuder dig
  • En central roll där du får stort utrymme för eget ansvar och där ditt arbete bland annat utgör en viktig del i vår resa mot molnet i vår pågående digitaliseringsresa
  • Att bli en del av en arbetsgivare med ett väl integrerat hållbarhetstänk. Handelsbanken är medvetna om vilken påverkan det har på samhället i stort. Att agera långsiktigt och ansvarsfullt har länge varit en viktig del i arbetet
  • Möjligheten att utvecklas i en agil miljö med kunniga kollegor som har stort engagemang och mycket arbetsglädje. På Handelsbanken finns utrymme att växa både personligt och professionellt!
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vår avdelning jobbar med att stötta bankens systemutvecklare genom att bygga pipelines och erhålla DevOpsverktyg. Du är ansvarig för omvärldsbevakning och kommer vara den första att dela med sig av de senaste nyheterna inom Azure DevOps. Du kommer framför allt:
  • Utveckla och förbättra lösningar som underlättar för bankens ca. 600 utvecklare
  • Ansvara för omvärldsbevakning och hålla dig uppdaterad kring de senaste förändringarna för Azure DevOps
  • Jobba utåtriktat och ha många kontakter med framför allt arkitekter i banken och vår IT-och informationssäkerhetsavdelningen
  • Jobba agilt i ett inspirerande team med hög kompetens
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra Core IT och efter pandemin kommer vi sitta tillsammans i våra helt nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm. Du kommer arbeta nära vår IT-och informationssäkerhetsavdelning. Vi jobbar tvärfunktionellt tvärs över verksamheten och kombinerar affärskunskap med IT-kompetens. Din närmsta chef personifierar bankens kultur som är öppen, nyfiken och med stor tilltro till medarbetarnas förmåga och vilja att ta ansvar!

Mer om dig

Vi söker dig som trivs med att jobba utåtriktat och att stötta andra i en teknisk miljö. För att du skall komma till din rätt i den här rollen ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som Organization Owner och/eller Collection Admin för Azure DevOps. Du har även erfarenhet av CI/CD, byggt och förvaltat pipelines skrivna i YAML, utvecklat applikationer skrivna i C# samt erfarenhet av Powershell.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Handelsbankens idé om hur vi ska driva vår bank bygger på tilltro och respekt för den enskilda individen - såväl kund som medarbetare. Bankens decentraliserade arbetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet. Att arbeta i Handelsbanken handlar främst om relationer med andra människor, oavsett om det sker i ett fysiskt möte eller digitalt.

Handelsbanken bildades 1871 och är Stockholmsbörsens äldsta företag. I dag är Handelsbanken en av världens starkaste banker med en stark lokal förankring. Vi har rikstäckande kontorsnät på våra hemmamarknader Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Storbritannien och Sverige. Utanför hemmamarknaderna har banken filialer och representantkontor som stödjer våra kunder med deras internationella affärer.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga