Handelsbanken · Publicerad 25 maj 2021

Skapa en bättre digital upplevelse för Handelsbankens kunder och möjliggör insiktsdrivet arbete som chef för Digitala Insikter

Här ges du en unik möjlighet att gå in som en nyckelperson när en av Sveriges största banker gör en digital omställning! Du blir en del av Digital Banking som är en nystartad enhet med ansvar över de digitala kanalerna.
Hjälp oss att optimera kund- och affärsnytta samt säkerställ konkurrenskraftigt digitalt erbjudande!

Vi erbjuder dig
 • Tillhöra ledningsgruppen i en nystartad enhet med övergripande ansvar för digitala mötesplatser
 • Mandat att påverka, fria tyglar att tillsammans med övriga nyckelpersoner genomföra digitala stordåd och kommer kunna se spännande resultat inom kort
 • En operativ- och strategisk roll och team i uppbyggnad där du sätter upp arbetssätt och struktur
 • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet. Hos oss är alla lika viktiga och våra skilda bakgrunder och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till verksamheten med olika perspektiv.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Handelsbanken satsar stort på digitalisering där du tillsammans med andra nyckelperson möjliggör en ökad takt av såväl digitalisering av kundmötet samt datadrivet underlag för bearbetning av kunder. Här kommer du bland annat att:
 • Stötta digital försäljning och utvecklig samt följa upp på Digital bankings mål
  • Urvalsframtagning för riktade råd, tips och erbjudande utifrån kund- och affärsbehov
  • Uppföljning och kommunicera Digital Bankings sälj- och kundmål
  • Identifiera och utveckla riktlinjer för råd och erbjudande med produktområden och kontor
  • Identifiera förbättringar och nya digitala koncept.
 • Skapa och kommunicera digitala insikter om bankens kunder samt kravställ att relevant data samlas och analyseras i alla digitala kanaler på ett hållbart sätt
  • Ta fram och kommunicera vår digitala intelligens om bankens kunder
  • Ta fram KPI-ramverk och modell för vår digitala affär
  • Säkerställ datainsamling och hantering enligt (ePrivacy/GDPR) samt tillämpa
  • Ta fram ramverk för uppföljning av digitala kanaler och aktiviteter
  • Säkerställ tillgänglighet av övergripande digitala insikter.
 • Kravställa projekt och utvecklingsaktiviteter utifrån kundinsikter
  • Kravställa mot projekt som bl.a. vårt nya CRM för att säkra dess kapabilitet för digital försäljning
  • Säkerställa lösningar som tex. urval och riktad försäljning tills strategisk lösning är på plats.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du leder ett team under utveckling som för närvarande är 5 personer. Planen är att växa med ytterligare 3 personer inom kort. Teamet består av specialister som fokuserar på analys och visualisering av data samt insikter runt våra digitala kanaler, vår affär samt våra kunders digitala behov och beteenden.

Vi sitter centralt i Stockholm på Torsgatan 14. Under rådande pandemi arbetar vi enligt FHM:s riktlinjer med en stor andel distansarbete.

Mer om dig

Här kommer du trivas om du frodas i ett klimat av hög förändringstakt med en stor vilja att bygga för framtiden. Du kommer inte till ett dukat bord utan du behöver kunna "kavla upp ärmarna" och själv hitta lösningar och möjligheter. Vi tror att du har en gedigen bakgrund som digital ledare med erfarenhet av att leda analys och insiktsarbete med fokus på kundupplevelse, tillväxt och effektiv digital försäljning. Vi ser även att du har erfarenhet av att driva arbete med kvantitativa kundinsikter, segmentering och riktad kommunikation (CRM/MA). Du har insikts- och datadrivet mindset och strävar alltid efter att team ska hitta enkla och effektiva lösningar som förenklar och optimerar.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga