Handelsbanken · Publicerad 4 dec

Här får du en strategisk roll där du kommer vara med och forma framtidens integrationslösningar på Handelsbanken i Stockholm.

Som Integrationsarkitekt på Handelsbanken kommer du in i en ny roll för att stötta och utveckla den befintliga miljön inom integrationslösningar, samtidigt som du arbetar med integrationsstrategi, strategiskt och nära tekniken. Du kommer få en bred och varierande roll där du kommer jobba med API management, Integration, Säkerhetslösningar och Open Banking.

Vi erbjuder dig

Här erbjuds du vara en del av en organisation som förespråkar samarbete och prestigelöshet, där ni tillsammans som team kommer jobba mot gemensamma mål. Du kommer få en hög tilltro i din yrkesroll som Integrationsarkitekt och få en stor frihet att kunna påverka beslut och processer.

Du kommer verka inom ett område som kommer vara avgörande för bankens fortsatta utveckling. Ett område som också är i stora förändringar där många nya tekniker och lösningar är i fas att implementeras in i verksamheten. Därav kommer din roll både bli utmanande och stimulerande, där du kommer få vara med på en spännande resa!

Det här gör du hos oss

Som Integrationsarkitekt hos Handelsbanken kommer du att få möjlighet att vara med i en ny satsning inom området API Management, Integration and Security Solutions.

Här kommer du bl.a. att:
  • Inneha en flytande roll och stötta inom API, integration och säkerhetslösning
  • Jobba mot många kontaktytor, både nationellt och internationellt
  • Utveckla och förbättra befintlig miljö
  • Bygga framåt och förbereda för framtidens integrationslösningar inom Open Banking
  • Ha omvärldsbevakning och utvärdera nya tekniker och verktyg inom ditt område
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i ett team där du jobbar tillsammans med fyra andra erfarna arkitekter inom ditt område med integration, API, filintegration och säkerhet. Då du innehar en strategisk roll kommer du också samarbeta med centrala domänarkitekter på koncernnivå.

Ditt kontor ligger på Torsgatan, mitt i centrala Stockholm.

Mer om dig

För att lyckas i rollen som Integrationsarkitekt ser vi gärna att du har:
  • Fördjupad kunskap kring integration på en operativ och strategisk nivå
  • Arbetat i en mer omfattande och komplex miljö i större skala
  • Tekniska kunskaper inom API-lösningar, filintegration, MQ, REST och XML eller motsvarande
  • Förståelse kring säkerhetslösningar inom integration och API:er
Vi ser också att du är en person som trivs i en organisation som värnar om sin kultur kring prestigelöshet och samarbete. Du brinner för att hitta nya lösningar genom att testa nya verktyg och tekniker, samtidigt som du har förståelse för den befintliga miljön och hur den fungerar och påverkas utifrån teknik och regelverk. Då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt är det ett krav att du kan kommunicera på både engelska och svenska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur

Inga fler liknande jobb tillgängliga