Handelsbanken · Publicerad 26 okt

Vill du jobba i framkant med de senaste teknikerna inom z -plattformen som MQ- tekniker på Handelsbanken i Stockholm?

Som MQ-tekniker får du chansen att arbeta med några av Handelsbankens mest transaktionskritiska system, tex internetbanken, korttjänster och utländska banksystem. Du får även möjligheten att jobba med otroligt drivna och kompetenta kollegor som är specialister inom MQ och z- plattformen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds att jobba i en stimulerande arbetsmiljö med stor möjlighet till individuell utveckling. Handelsbanken har en decentraliserad organisation där du aktivt får vara med och påverka ditt arbetssätt och din vardag samt bidra till nya utvecklingsinitiativ. Här får du även arbeta med den senaste tekniska utvecklingen inom z-plattformen. Inom banken jobbar man tillsammans för att på bästa och mest effektiva sätt uppnå gemensamma mål.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som MQ-tekniker på Handelsbanken får du bland annat jobba med:
  • Tekniskt underhåll och proaktiv förvaltning av MQ
  • Livscykelhantering och vidareutveckling av MQ
  • Bistå med teknisk konsultation till utvecklare inom banken
  • Problemlösning och support Kapacitets- och prestandauppföljning
  • Bevaka utveckling av nya tekniker
  • Driva serviceärenden mot leverantör
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer även ha ett nära samarbete med IBM för att på så vis lära dig mer om produkten och få stöttning när det krävs. Tjänsten är belägen på Gärdet och du kommer att tillhöra ett team av MQ-tekniker med fokus på z/OS plattformen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är van att ta mycket ansvar och agera snabbt, detta då systemen är extremt affärskritiska. Du har flera års erfarenhet från z/OS plattformen och är bekväm i rollen som MQ-tekniker och kommit i kontakt med TSO/ISPF. Har du sedan tidigare erfarenhet av programmeringsspråken Cobol, Assambler eller Rexx är det ett stort plus. Du trivs i en organisation där du får möjlighet att utbyta åsikter och dela med dig av dina erfarenheter. I rollen kommer du att ha kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga