Havas Media AB · Publicerad 2 juli

Har vi haft någon HR-ansvarig tidigare? Svaret är nej. Behöver vi en? Svaret är ja, för som du vet kommer man som företag till en nivå där man inser att nästa person ombord bör vara en sådan som du. Vi ser framför oss en driven och modig person med några års erfarenhet från att jobba operativt och strategiskt med HR, ett plus är om du har arbetat internationellt då vi är en del av den internationella mediekoncernen Havas.

I rollen ansvarar du för att identifiera, attrahera och behålla våra värdefulla medarbetare. Vi är 72 personer i Stockholm och nära 160 i norden. Du ansvarar såldes för norden med tyngdpunkt på arbetet i Stockholm. Du både gillar och har kunskap om hur man attraherar och behåller talangfulla och drivna kandidater. En annan talang du besitter är kunskapen om hur man skapar en attraktiv, trivsam och motiverande arbetsplats.

Exempel på ansvarsområden
  • Proaktiv rekrytering och kompetensförsörjning: Identifiera nuvarande rekryteringsbehov och även sammanställa en framtida rekryteringsprognos för kommande behov
  • Löpande chefs- och medarbetarstöd i diverse personalfrågor samt ansvara för hela HR-området
  • Med hjälp av dina tidigare erfarenheter sätta upp och skapa en HR-struktur
Erfarenhet och kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet av liknande roll i minst 5 år inom HR och gärna inom en internationell miljö
  • Akademisk examen från PA-programmet eller annan utbildning som bedöms likvärdig eller relevant.
  • Skicklig kommunikatör i både svenska och engelska (tal och skrift)
För att lyckasi denna roll behöver du vara självsäker, nyfiken och villig att skapa dig en genuin förståelse för olika rollers innebörd och bidrag till organisationen. Utöver ansvaret för rekrytering och kompetensförsörjning ser vi även att du har en bred förståelse och ett genuint intresse för HR-frågor. Att bidra till löpande chefs- och medarbetarstöd i diverse personalfrågor kommer också att ingå i din vardag.

Rollen innebär mycket självständigt arbete med flera löpande ansvarsområden, varför rollen sätter stora krav på god prioritering-, planering- och beslutsförmåga.

Låter detta som något för dig?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jakob Törnell på jakob.tornell@wise.se alternativt på tel: 073 521 6558

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Placering är på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Bifoga CV samt ett personligt brev.

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vänligen beakta att rekryteringsprocessen kommer att upptas 6/8 -2018. Tjänsterna är placerade centralt i Stockholm.

Om oss

Bizkit Havas är en av Sveriges ledande mediebyråer med ca 70 personer, bolaget ägs delvis av den internationella mediekoncernen Havas och de svenska grundarna. Bizkit Havas har funnits sedan 2001 och arbetar med alla medier, såväl digitala som mer traditionella, och vi har även ett egen kreativt produktionsteam. Vi är specialister inom media, vilket innebär att vi hjälper våra kunder med annonsköp, strategier, idéer och annat som är relaterat till vår verksamhet. Tillsammans med våra kunder skapar vi tydlighet och konkurrenskraft i deras kommunikation ut mot sin marknad.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
5 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga