Hemfrid i Sverige AB · Publicerad 26 okt

Vill du arbeta extra på ett intressant tjänsteföretag i stark tillväxt och utveckling? Hemfrid söker nu en Administrativ Koordinator till Stockholmskontoret .

Om tjänsten
Hemfrids serviceteam består av tjänsterna Familjeservice, Trädgårdsservice, Fönsterputs, Flyttservice och Kontorsstäd. Som Administrativ Koordinator inom servieteamet kommer du hjälpa till med olika typer av administrativa uppgifter. Det kan vara allt från att tidsrapportera personal, svara på mail från kunder till att lägga in en fönsterputsorder i vårt schemasystem.

Kvalifikationer

Vi tror att du idag studerar, eller dylikt, och att du vill arbeta extra några timmar i veckan.

För att klara av arbetet behöver du ha en god IT vana och ha en förmåga att snabbt lära dig olika system. Vi ser att du har någon form av serviceerfarenhet sedan tidigare då rollen innebär kontakt med våra kunder och personal.

Vidare behöver du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Ett lärorikt extrajobb som utvecklar dig i kundbemötande och system. Vi erbjuder en tjänst i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Därmed finns det många utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för medarbetarna. Hemfrid är ett värderingstyrt företag där hållbarhet är en viktig utgångspunkt i vår affär. Vi vill bidra med både miljömässig och social hållbarhet och jobbar mycket med bland annat integrationsfrågor. Vi har medarbetare från hela världen och har en arbetsplats med stor mångfald.

Vi schemalägger ditt arbete utefter din flexibilitet och du behöver inte binda upp dig ett ett fast schema. Du får alltså möjlighet att kombinera dina studier eller dyl. med ett roligt extrajobb!

Personlighet

Vi söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad och gillar att arbeta i en ombytlig miljö. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och har ett engagemang för att tillgodose våra kunders önskemål.

Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som en enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, trädgårdshjälp och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft.

Hemfrid är ett entreprenörsdrivet företag som har varit med och utvecklat en helt ny bransch inom hushållsnära tjänster. Just nu är vi inne i en stark tillväxtfas och har många nya projekt och utmaningar framför oss. Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa och bidra till att Hemfrid blir ett serviceföretag i framkant.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga