Hemfrid · Publicerad 3 feb 2021

Vill du arbeta på ett intressant företag med tydliga värderingar och framtidsambitioner? Hemfrid kan nu ha Sveriges roligaste och mest givande sommarvikariat för dig som är student. Nu öppnar vi upp för intresseanmälan inför eventuellt framtida rekryteringsbehov av våra sommarvikariat i Stockholm!


Om sommaruppdragen


Inför sommaren 2021 vill vi nu komma i kontakt med studenter inom ekonomi/personal/sälj eller liknande på högskolenivå som vill ersätta våra ordinarie chefer och medarbetare som är på semester under sommaren. De sommaruppdrag vi vill tillsätta är:
 • Kundservicemedarbetare och
 • Bemanningschefer (läs mer här: https://karriar.hemfrid.se/job...)
Om tjänsten som Kundservicemedarbetare

I rollen som Kundservicemedarbetare arbetar du med att skapa den mest omtänksamma kundupplevelsen i relationen till våra potentiella och befintliga kunder. Du tillhör avdelningen för Kundrelationer som ansvarar för kundservice och är "First Line Support" för alla kundfrågor både via telefon, mail, chatt och sociala medier.

Som Kundservicemedarbetare kommer du bland annat att arbeta med:
 • Kundhantering
  • Hantera mail, sociala medier och inkommande samtal från befintliga och potentiella kunder
  • Hantera inbokning samt av-/ombokning av städuppdrag
  • Besvara betalnings- och fakturafrågor
  • Löpande merförsäljning av Hemfrids tjänster


 • Intern support
  • Uppdatering och upplägg av kund- och företagskort
  • Stöd för Hemfridare (personal) vid inkommande förfrågningar
  • Support för driften av skade- och missnöjeshantering


Din profil


Vi letar efter dig som är utåtriktad, engagerad, administrativt stark och trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Du har stort driv och tycker om att ge god service både externt och internt. För dig är det där "lilla extra" en självklarhet. Utöver detta ser vi att du:
 • Har erfarenhet av arbete inom service samt försäljning
 • Meriterande om du tidigare arbetat som kundservicemedarbetare
 • Pratar flytande svenska och engelska
 • Är van att arbeta i administrativ system
Vad vi erbjuder dig

Vi tycker det är viktigt att alla våra medarbetare får möjlighet att utvecklas. Som sommarvikarie kommer du självfallet få en introduktion och värdefull erfarenhet och kompetens du kan bära med dig även framåt i din karriär. Genom vår egen utbildningsenhet Hemfridsakademien utbildar vi bl.a. i bemanningsplanering och sälj- och service. Som medarbetare på Hemfrid räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk som kan utveckla Hemfrids affärer.

Vi erbjuder bland annat:
 • Interna utvecklingsmöjligheter
 • Utbildning via Hemfridsakademin
 • Personalrabatter
 • "Tryggisar" som kollektivavtal och försäkringar
Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2020 och 2021 års Karriärföretag och har under senaste åren fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.


Övrig information


Vi samlar nu in intresseanmälningar för sommarvikariat som Kundservicemedarbetare. Samtliga vikariat startar i början av juni med introduktion. Därefter löper vikariaten olika lång tid, de flesta hela sommaren fram till mitten/slutet av augusti. När den interna semesterplaneringen är klar kommer vi kunna ge ut mer information kring hur många semestervikarier vi söker för sommaren och vilken period.

Tjänsterna är på heltid 100 % och arbetstiden är rörlig utifrån vår kundservice öppettider (måndag-fredag 06-19 , även någon lördag kan komma bli aktuell). Vi sitter i härliga lokaler på Södermalm i Stockholm (Rosenlundsgatan 13 vid Mariatorget). Vi hoppas kunna njuta av sommaren tillsammans på vår härliga takterrass på översta plan med härliga fikapauser och AW:s om situationen tillåter.

Ansökan

Har du kommit så här långt? Då kanske rollen som Kundservicemedarbetare låter som något för dig! Välkommen att skicka in din intresseanmälan via vårt ansökningsformulär. I detta kommer du få svara på olika urvalsfrågor varav dessa vi kommer göra vårt första urval utifrån.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Dessa tester skickas ut till de som uppfyller våra grundkrav. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se.


Om Hemfrid


Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag runt 2 300 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.

Välkommen till oss på Hemfrid!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
7 mars 2021
Anställning
Säsongsjobb
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga