Hemfrid · Publicerad 23 jan 2020

I rollen som rekryterare kommer du att vikariera för ordinarie rekryterare under sommarsemesterperiod. Vi söker nu dig som vill arbeta i en fartfylld och ansvarsfull arbetsoll på Hemfrid i sommar, ett intressant företag med stark tillväxt och utveckling!

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor, ansvarar du för rekryteringen av våra kollektivanställda främst i Stockholm, men även till Hemfrids andra kontor i Sverige på distans. Du kommer arbeta med volymrekrytering av främst städare, men även barnpassare, flyttpersonal samt hantverkare. Du samarbetar med dina kollegor i teamet likaväl som de chefer du rekryterar till internt och ansvarar för leveransen till.

I din roll ingår arbetsuppgifter så som;
  • Annonsering och Urval
  • Telefonintervjuer och referenstagning
  • Hålla i rekryteringsträffar i form av arbetsprov samt speed-intervjuer
  • Administration i vårt rekryteringssystem Teamtailor
  • Administrera och skapa anställningsavtal
  • Samarbeta med och stötta våra rekryterande chefer (bemanningschefer/områdeschefer)
Din profil

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och ansvarsfull. Du tvekar inte på att ta egna initiativ och tänker utanför boxen om situationen kräver det. Din inställning, förmåga att navigera mellan olika arbetsuppgifter och ditt sätt att vara prestigelös och snabblärd kommer definitivt vara avgörande för att trivas i den här rollen.

Utöver det ser vi gärna att du:
  • Studerar personal/beteendevetenskap eller motsvarande, med minst 1 år kvar av din utbildning
  • Har erfarenhet av arbete inom liknande arbetsuppgifter, eller motsvarande administrativt och/eller servicerelaterat arbete
  • Hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Vi erbjuder


Hos oss får du stor möjlighet att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Vi erbjuder ett lärorikt jobb där du får ta stort ansvar och får med dig erfarenhet framåt i din karriär. Utöver detta är våra somrar fyllda med roliga sociala aktiviteter då vi har många sommarvikarier i olika tjänster på plats, och lunch äter vi ofta tillsammans ute på våra takterrasser med utsikt över Södermalms takåsar.

Arbetstiderna är 08-17 måndag-fredag, och vikariatet startar 8 juni med 2 veckors introduktion och därefter löper vikariatet hela sommaren fram till mitten av augusti. Vid behov och tillgänglighet kan vikariatet komma att förlängas till slutet av augusti.

Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2020-års Karriärföretag och har under 2019 fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.


Ansökan


Låter denna tjänst som något för dig?
Välkommen att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär nedan.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering.

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig: Natalia Dusant (natalia.dusant@hemfrid.se) eller Jessica Magnusson (jessica.magnusson@hemfrid.se)

Välkommen till Hemfrid!


Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag runt 2 400 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
29 feb 2020
Anställning
Säsongsjobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga