Hemgården Förvaltnings AB · Publicerad Idag 00:00

Är du en självständig ekonom som trivs i en bred roll inom redovisning - och är intresserad av fastighetsbranschen?

För rekrytering söker vi nu en redovisningsekonom som trivs med att arbeta på ett mindre företag, och som tycker om att bidra till verksamhetens utveckling. Du är van att arbeta med både löpande bokföring och kund- och leverantörsreskontra, och i rollen får du möjlighet att även ansvara för bl a skattedeklarationer, och vara delaktig i bokslut. Beroende på din erfarenhet kan du även få ansvara för den löpande lönehanteringen.

Tjänsten är på heltid, och du kommer att vara anställd i Hemgården Förvaltnings AB som har sitt kontor intill Sickla köpkvarter (Nacka). Provanställning på 6 månader tillämpas.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter kommer att ingå:
  • kund- och leverantörsreskontra
  • in- och utbetalningar
  • kontoavstämningar
  • löpande redovisning
  • moms- och skattedeklarationer
  • delaktighet i bokslutsarbete
  • kontakt med bank / myndigheter
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande, och ser gärna att du har en påbyggnadsutbildning inom redovisning. Du har minst 5 års erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra och löpande redovisning, och vill gärna få möjlighet att arbeta med flera delar inom redovisning. Har du tidigare arbetat i affärssystemen 3L Pro, Norstedt Bokslut och Palette är det meriterande.

Som person är det viktigt att du är initiativtagande, tror på dig själv och har förmågan att självständigt driva ditt arbete. Du bidrar gärna till verksamhetens utveckling genom idéer och åsikter samtidigt som du är prestigelös och tycker om att ge god service.

För att trivas i rollen tror vi att du är en positiv, ansvarstagande och flexibel person, som trivs med att arbeta i en mindre organisation där du har möjlighet att utvecklas. Du kommer att vara delaktig i flera delar inom redovisningen, och får chans att skaffa dig en bred erfarenhet. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, kan se helheten, är kommunikativ och serviceinriktad.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hemgården är en bygg- och fastighetskoncern med Hemgården Investment AB som moderbolag. Vi bygger och förvaltar bostadsfastigheter. Vår projekt- och entreprenadverksamhet är förlagt i dotterbolaget Hemgården Bostads AB och våra förvaltningsfastigheter ägs i systerbolaget Hemgården Förvaltnings AB samt direkt under ägaren. Hemgården är en ägarledd företagsgrupp med byggmästartraditioner. Vårt fokus är att erbjuda våra kunder, bostadsköpare såväl som hyresgäster, effektiva och prisvärda bostäder till god kvalité. Över tiden har vi medverkat till produktion och planläggning av drygt 2 000 bostäder och förvärvat stort kunnande inom kundorienterad fastighetsförädling som utgår ifrån ett miljö- och kvalitetsarbete. Vi har därutöver en orderstock på ytterligare ca 1 000 bostäder vilket är positivt för bolagets framtida utveckling. Vi finns på Planiavägen 15 i Nacka, med knappt 10 minuters resväg från Slussen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Poolia