Hi3g Access AB · Publicerad 23 nov

Nu har vi en ledig plats i vårt team som arbetar mot befintlig kund! Inom vår organisation utmanar vi traditionell försäljningen för att hela tiden nå nya höjder. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår satsning där vi kontaktar våra befintliga kunder. Projektet ställer höga krav på uthållighet och ett driv utöver det vanliga, för den som har dessa egenskaper finns goda möjligheter att nå framgång på vår avdelning.

Vi på 3Telesales Business satsar på proaktiv företagsförsäljning och har därför tillsatt en specifik projektgrupp för att ta hand om våra befintliga företagskunder inom segmentet 0-19 anställda. Ditt ansvar kommer att sträcka sig från första kundkontakt till avtalsskrivning och uppföljning. Allt detta i en engagerad miljö med högt tempo.

Du har möjlighet att bli en viktig del i vår utveckling i vår företagssatsning för att förbereda det nya året på bästa möjliga sätt. För dig som vill ta ett nytt steg i karriären kan detta vara en unik möjlighet till att utveckla din försäljningsförmåga. Då detta är en helt ny satsning kommer du till stor del vara med och påverka såväl tillvägagångssätt som utfall.

Är du den engagerade säljaren vi söker?
  • Det är naturligt för dig att skapa resultat goda försäljningssiffror.
  • Du brinner för service och har en förståelse för att god service skapar resultat.
  • Du har en förmåga att fatta professionella beslut baserat på såväl kunskap som värderingar, vilket är viktigt i vår värderingsstyrda organisation.
  • Du älskar försäljning och erfarenhet från B2B försäljning är meriterande. Önskvärt är att du även har kunskap om telekombranschen.
Vi vill ha med dig som är uthållig, initiativtagande och som älskar att ta dig an svåra utmaningar. En av dina drivkrafter är att vända motgångar till framgång. Du har ett stort engagemang och vill vara med och växa tillsammans med projektet och Tre.

Rätt person erbjuds:
  • En fantastisk kultur på Tre, med nära kontakt till hela organisationen.
  • En trygg arbetsgivare, som tar väl hand om personalen, vilket märks av i de utmärkelser som vi årligen får (se exempelvis Great Place To Work).
  • En arbetsplats där individuell utveckling är ett av våra stora fokusområden. Med hjälp av drivna kollegor, engagerade ledare och vår interna utbildningsenhet, vill vi ge dig verktygen att bli bäst på det du gör.
Låter detta intressant? Skicka in ditt CV samt Personligt brev där du förklarar varför just du vill och passar till tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar Tre med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, vid frågor kring tjänsten kontakta amir@kraftsam.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare