Hillerstorps Trä AB · Publicerad 18 nov 2020

Vi söker dig som vill arbeta med branschens mest kända varumärke som tillhandahåller produkter av högsta kvalitet. Vill du driva Hillerstorps tillväxt i regionen och ge konsumenter i Stockholm/Mälardalen möjligheten att köpa fantastiska utemöbler för ett skönare utomhusliv?

Din roll
Rollen är nyinrättad då Hillerstorp ser en stor potential med en tydligare närvaro i regionen. I rollen som säljare så kommer du att jobba mot fackhandel och kedjor med att främst hitta nya affärsmöjligheter men även att utveckla befintliga kundrelationer. Du kommer att ta fullt ansvar för försäljning och kundbearbetning utifrån uppsatta mål vilket övergripande innebär ansvar för:
  • Försäljning av företagets produkter (utemöbler, dynor och tillbehör)
  • Jobba för att öka marknadsandelar i Stockholm/Mälardalen
  • Hjälpa kunderna med skyltning och att skapa säljande miljöer
  • Se till att företagets mål uppnås inom ramen för ditt eget ansvarsområde
  • Driva projekt/event och demodagar tillsammans med återförsäljarna

Vem är du

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från försäljning av liknande produkter med goda resultat. Som person har du ett positivt och öppet sinne och en god förmåga att skapa goda och långsiktiga relationer till kunder och kollegor. Du tar dig an ditt jobb med mycket energi och med en passion för att lyckas personligen men också för att få kunden att se möjligheter som skapar ett mervärde för dem. Att fokusera på kundbehov och kundtillfredsställelse samtidigt som du sätter höga mål för dig själv och ditt distrikt är en självklarhet.

Som säljare på Hillerstorp har du en god förståelse för kundernas utmaningar, en insikt som du kan omvandla till att övertyga dem om våra idéer och produkter. Vi ser gärna att du är intresserad av design, färg och form - ett intresse du kan omsätta till inspirerande och övertygande samtal med våra kunder.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift och har någon form av eftergymnasial utbildning. Då datorn är ditt arbetsredskap så ser vi att du är van användare av Officepaketet och något CRM system.

Ansökan och mer information
I den här rekryteringen samarbetar Hillerstorp med Compass. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Anders Carlsson 070 766 26 91 eller Jens Holmberg 070 377 06 20.

Du söker via länken nedan och eftersom urvalet sker löpande så ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi har funnits i snart 100 år. Och även om vi är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler har vi aldrig lämnat vår plats mitt i Småland. Enträget och nyfiket har vi sedan starten undersökt hur livet kan bli ännu bättre på utsidan, och ständigt har vi tvingats att förbättra hållbarhet, funktion och design. Vi tillverkar och levererar produkter som förgyller ditt utomhusliv. Hos oss hittar du möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium, dynor i alla tänkbara storlekar och tyger, paviljonger, parasoller, dynlådor, möbelskydd och skötselprodukter, bara för att nämna några. Allt för att vi har insett att livet är härligare där ute och för att utsidan får oss att må bättre på insidan. Allt för att vi vet att det är utsidan som räknas.
Läs mer på hillerstorp.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Hillerstorps Trä AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga