Hjärt- Lungfonden · Publicerad 4 maj 2020

Säljande projektledare med ansvar för "Egen insamling" sökes till Hjärt-Lungfondens kontor centralt i Stockholm!

Skulle du lockas av en spännande och viktig roll som projektledare hos Hjärt-Lungfonden? Skulle du trivas i en relationsskapande tjänst där du får vara med och verka för att bekämpa några av våra största folksjukdomar? Hjärt-Lungfonden är en liten organisation med stort hjärta, som arbetar för att fler människor ska få ett längre och friskare liv. Om du vill vara med och bidra till att ge fler människor mer tid att leva och vill ta dig an uppgiften att starta och utveckla konceptet "Egen insamling" då är det dig vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som projektledare är ditt främsta mål att öka insamlingen till Hjärt-Lungfonden. För att lyckas med detta arbetar du med att skapa nya och återkommande aktiviteter och event. Du samarbetar med våra givare som kan vara privatpersoner, företag, organisationer eller föreningar. Här erbjuds du en unik möjlighet att tillsammans med givarna skapa nya förutsättningar för ökad insamling. Till kontoret i centrala Stockholm utökar nu Hjärt-Lungfonden insamlingsavdelningen med ytterligare en projektledare.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer din huvudsakliga uppgift vara att utveckla och driva konceptet "Egen insamling".

Dina arbetsuppgifter innebär att:
  • Prospektera och etablera samarbete med nya givare
  • Boka möten och presentera konceptet "Egen insamling"
  • Följa upp och utveckla befintliga samarbeten med privatpersoner, företag, organisationer och föreningar
  • Följa upp kampanjer och leads från marknadsavdelningen
  • Arbeta med målgruppserbjudanden och insamlingsaktiviteter gentemot givarna
Rollen innebär också

I rollen som säljande projektledare strävar du efter att nå uppsatta mål och ökad insamling. Du värnar om redan befintliga processer samtidigt som du också välkomnas att utmana och utveckla Hjärt-Lungfonden genom att ta oss till nästa nivå. Du rapporterar till Insamlingschefen och tillsammans med ytterligare 11 kollegor blir du en del av ett dynamiskt och kompetent team. Ett team som kännetecknas av nyfikenhet och stolthet över att få verka och göra skillnad.

Detta är en tobaksfri arbetsplats och tjänsten är placerad centralt i Stockholm, med närhet till service och mycket goda kommunikationer. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning. Resor inom Sverige kan förekomma i tjänsten och du arbetar kontorstider med möjlighet till flextid.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen är det en fördel om du har en akademisk utbildning inom relevant område, men din bakgrund eller utbildning är inte det viktigaste. Att du brinner för försäljning, är envis och målfokuserad är mer intressant. Vi tror att du är trygg i din roll och har tidigare erfarenhet av projektledning inom insamling, lojalitetsarbete eller liknande verksamhet. Viktigt för rollen är att du har förhandlingsvana och god erfarenhet av arbete i CRM system. Ett krav är att du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska, då rollen innebär många interna och externa kontaktytor.

Som person är det av stor vikt att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda och långsiktiga relationer. Du är driven, kreativ och har god erfarenhet av möten med människor i olika sammanhang och miljöer. Vi ser också gärna att du är lyhörd, affärsmässig och brinner för att skapa och utveckla möten och affärer.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga