Home Design One · Publicerad 11 nov 2019

Vi söker

Vi söker dig som har ett stort driv, älskar att göra affärer och etablera goda kundrelationer!

Som Säljare på Home Design utgår du från vårt säljkontor i Solna och planerar och strukturerar självständigt upp din arbetsvecka, jobbet erbjuder mycket frihet men ställer också krav på att du är självgående, uthållig, strukturerad och noggrann. Att du dessutom brinner för försäljning och att nå dina mål ser vi som en självklarhet.

Du har en nära dialog med och rapporterar till försäljningschefen i Solna, du kommer att arbeta inom hela stor Stockholm.
Försäljningen sker uteslutande mot privatkonsumenter boende i villa eller bostadsrätt.

I ditt dagliga arbete följer du upp till kontoret inkomna "leads", jobbar med uppsökande kundkontakt via telefon och bokar kundbesök.

Dina främsta arbetsredskap är mobilen och datorn och du arbetar bl.a. med att ta fram offerter samt loggar kundaktiviteter i CRM-systemet.

Försäljningen sker i kundernas hemmiljö och du känner dig lika bekväm med att boka ett kundbesök via telefon som att diskutera den bästa inredningslösningen över en kopp kaffe vid köksbordet hemma hos kunderna.

Vad kan du erbjuda dina kunder:

Som säljare hos Home Design erbjuder du de bästa individuella inredningslösningarna för varje enskild kund av högsta kvalitet. Vi är specialister på att måttanpassa lösningar på plats hos kunden vilket ger oss ett stort försprång mot våra konkurrenter från byggmarknader och e-handel som mest erbjuder standardlösningar.

Montagen sköts av egna montageteam vilket innebär att du som säljare kan erbjuda en helhetslösning som är bekväm och bekymmersfri för kunden.

För att lyckas i rollen har du:
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • God social förmåga och tycker att det är roligt att träffa nya människor
  • Ett högt driv och en vilja att nå dina mål
  • En förmåga att självständigt strukturera upp ditt arbete
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska, såväl i tal och skrift
Vi erbjuder:
  • Grundlön + provision (utan tak)
  • Utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag
  • Marknadens ledande säljutbildning
  • Varierande arbetsuppgifter med spännande och inspirerande produkter
Som säljare på Home Design One ger vi dig de bästa förutsättningarna genom att erbjuda ett starkt introduktionsprogram innehållande utbildning, coachning och mentorskap mm. För oss är din utveckling viktig och du kommer även få fortlöpande utbildning i vår interna Business School. Vidare är du anställd med förtroendearbetstid, vilket innebär att vi har en stor tillit till att våra anställda själva strukturerar och planerar sitt arbete. Vi värdesätter mångfald, därav är vår rekryteringsprocess byggd för att ge oss objektivitet så vi säkerställer att rätt person, baserad på kompetens och egenskaper, blir vår nya medarbetare.

Vi behandlar ansökningarna

löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag, bifoga gärna ditt CV i
PDF-format.

Maila ansökan till försäljningschef Björn Lindström på ansokan@homedesignone.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Home Design One

Home Design One är ett exklusivt inredningsföretag i Solna som riktar sig mot villaägare och boende i bostadsrätt i Stockholm. Företaget har funnits i snart 20 år. Vi expanderar just nu och söker därför ytterligare medarbetare som vill vara med att påverka inredningsbranschen i Stockholm. Vi säljer, tillverkar och installerar inredningsprodukter som kök, skjutgarderober, walk-in closets, dörrar och badrum.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Home Design One tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga