House Of Control · Publicerad 24 nov 2020

Nu söker House of Control återigen en ny Sales Executive!

Har du erfarenhet av Saas- lösningar och komplex försäljning på C- level nivå? Älskar du nya möten och nya affärer? Går du igång på att vinna förtroenden, förhandla med kunder och plocka marknadsandelar? Är du lösningsorienterad, van vid att skapa nya möjligheter och goda resultat?

Då vill vi träffa dig!

House of Control är ett Norskt Saas- bolag i kraftig tillväxt i Sverige, Norge och Danmark och med en pågående expansion ut i övriga Europa. House of Control blev dessutom börsnoterat 20 oktober i år. Det finns en oerhörd potential på den svenska marknaden varför man nu satsar stort på den svenska säljorganisationen.

Av den anledningen vill man nu bygga en effektiv och resultatinriktad säljorganisation där alla gör vad de är bäst på. Det innebär att man har funktioner för prospektering, leadsgenerering, mötebokning och kundvård. Den administrativa sidan av arbetet är minimal. Det man behöver nu är stjärnsäljare med Saas- erfarenhet och ett enormt driv, som vill fokusera på det de är bäst på, genomföra säljmöten och ta hem affärer! Ersättningsnivåerna återspeglar ambitionsnivån i bolaget och det finns inget tak för provisionen. Kulturen och ledarskapet präglas av frihet under ansvar, det innebär ambitiösa mål, tydliga krav och en hög grad av frihet och flexibilitet i hur du når dem.

Vi erbjuder dig:
  • Den typen av utvecklingsmöjligheter som man bara får i ett företag som håller på att erövra marknaden, inte bara i Skandinavien, utan i hela Europa.
  • Chansen att representera ett bolag i stark tillväxt och med hög ambition
  • En betydelsefull roll som säljare i bolagets satsning i Sverige
  • En stimulerande och utvecklande yrkesvardag i en spännande säljorganisation med högt tempo och stark säljkultur
  • Kompetenta och engagerade kollegor i en positiv, dynamisk arbetsmiljö
  • Mycket bra lönevillkor
Om tjänsten

I rollen som Sales Executive kommer du att bearbeta nya kunder i den privata sektorn (företag med minst 100 Msek i omsättning) så väl som den offentliga sektorn. Förhandling sker på C-Level nivå med VD och CFO för att stänga affärerna med säljcykler allt ifrån tre månader upp till ett år. Du erbjuder House of Control’s tjänster som innefattar att företag får kontroll på sina operationella kostnader samt ekonomiska förpliktelser, i form av den molnbaserade tjänsten Complete Control.

För att lyckas i rollen är du ambitiös och trygg i att presentera lösningar, gärna i en komplex miljö för olika typer av beslutsfattare. Du är van vid att arbeta på ett strukturerat sätt, kreativt arbeta fram och driva nya affärsdialoger, avtal och samarbeten på en högre nivå.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av B2B-försäljning av tjänster eller lösningar gärna SaaS eller IT
  • Är van med att hålla högt tempo och aktivitet i tidigare roller inom försäljning
  • Är en lagspelare och som önskar att jobba mot högt uppsatta mål
  • Ett brinnande intresse för affärer och att skapa affärsnytta
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta viktor.hernborg@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

House of Control finns till för att hjälpa företag att säkra åtaganden och värden genom att skapa kontroll och ökade vinster till sina kunder. House Of Control har skapat digitala lösningar för CFO, teamet och verksamheten som gör att tidskrävande rapportering förvandlas till något positivt. Ett antal erkända revisionsbolag anser att House of Controls lösningar tillhör bland de bästa på marknaden. House of Control har utvecklat och levererar den molnbaserade tjänsten Complete Control. Genom huvudkontoret i Norge och dotterbolagen i Sverige och Danmark betjänar House of Control idag över 1 000 kunder i 60 länder. De är marknadsledande på aktiv förvaltning av avtal och åtaganden för både små och stora företag inom den privata, offentliga och statliga sektorn. House of Control förvaltar företagsvärden för över 150 miljarder kronor. Våren 2015 kom det norska investeringsbolaget Viking Venture in på ägarsidan, och målet är att ta innovationstakten vidare ut i världen från 2016. House of Control AS är en oberoende och neutral aktör. Medarbetarna är engagerade och är stolta över en god arbetsmiljö med en stark organisationskultur. Företaget grundades 2006 och har varit gasell 4 år i rad. Läs mer om dem på www.houseofcontrol.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
31 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga