Huma AS · Publicerad 24 juni 2020

Är du sugen på att vara med och förändra en bransch som präglas av traditionella metoder, krångliga processer och bedrövliga användarupplevelser?

På Huma skapar vi teknik som är lätt att använda, som inspirerar och som på ett intuitivt sätt hjälper företag att arbeta smartare. Många tänker kanske inte på allt det där som bara går av sig självt – det är en kvalitetsstämpel.

En av våra viktigaste värderingar är att det ska vara enkelt och effektivt att vara kund hos Huma. Det är det vi lever efter – varje dag. Vi vet att framtiden kommer att kräva mer när det gäller prestation och effektivitet. Vi är medvetna om vårt ansvar.

Tar du dig an utmaningen?
– Omgivningen förändras i allt snabbare takt, och vi vidtar strategiska och operativa åtgärder för att öka kvaliteten i allt i vi gör. En förutsättning för att uppnå vår strävan att vara förstahandsvalet, är att handeln sker problemfritt och sömlöst samt att den genomförs på ett sätt som ger förbättrad effektivitet för kunderna.

Nu letar Huma efter en ny Sales Director i Sverige, som kan förvänta sig en spännande men utmanande arbetsvardag.
– Det här är en av de mest intressanta tjänsterna hos oss, berättar vd Harald Øyen engagerat. Vi fortsätter att växa, och vårt mål är att bygga upp ett team i Sverige som vår nya sales director ska leda.
– I den här rollen blir du spjutspetsen för vår satsning i Sverige, där du kan luta dig mot har hela företagets stödnätverk, säger Øyen. Du får budget- och resultatansvar och blir ansvarig för försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter, i tillägg till rekrytering och introduktion av nya säljare.

Ambitionen att vara ledande inom B2B-programvara är central för organisationen, och det är viktigt att alla vill vara med på den resa som ska företas för att göra Huma synligare.
Øyen berättar vidare att det är viktigt att känna till hela företaget för att veta hur man kan utnyttja möjligheterna på bästa sätt. Som Sales Director måste du vara en lagspelare och inte tveka att ta kontakt dina kolleger. Vi hoppas du är nyfiken, klarar att lyfta blicken och vet var "målet" är.

Han berättar mer konkret om vem Huma är på utkik efter.
– Den vi är på jakt efter ska fungera på två områden. För det första ska du vara med och utveckla företaget och tekniken genom att bygga upp vårt team i Sverige. För det andra ska du vara en operativ resurs som levererar till våra kunder.

Øyen är tydlig med att du inte kommer till en färdigdefinierad struktur.
– Jobbet i den här tjänsten handlar just om att bidra till att definiera försäljningsstruktur och leveransmodeller. Med stöd från mig och commercial blir det din uppgift att skapa den strukturen. För den som sporras av att vara med och forma något helt nytt är det här en unik möjlighet, avslutar Øyen begeistrat!
– Vi tror att du kommer att passa in fint om teknik, försäljning och ledning ligger dig varmt om hjärtat. Du är känd för att ha sinne för affärer, trivs bäst med att hålla i processer från start till mål och gillar att jobba mot ett tydligt målområde. Yrkesmässigt ser vi gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning, allra helst software-as-a-service gentemot företag.

Transparent och öppen miljö
– Huma såg dagens ljus 2019 och består av 15 engagerade huvuden som älskar att skapa – och ha kul på jobbet. Här finns goda förutsättningar för att verka under stor frihet, och alla ska vara med och påverka. Man får det bästa av två världar, berättar Øyen med ett leende.
– Vi visar våra medarbetare att vi verkligen uppskattar dem. Vi har flera sociala tillställningar, eget aktieprogram för de anställda, pension, försäkring och mycket annat, tillägger Øyen.

Kul att du är nyfiken
Vill du veta mer om den här tjänsten? Kontakta Morten Setsaas, VD i Vizer, Humas rekryteringspartner. Du når mig på tel: +47 909 96 492 eller e-post: morten@vizer.no. Vi ser fram emot att höra din historia och varför du vill ha den här rollen!

Sales Director, Sales Manager, Försäljningschef, Försäljning, programvara, teknik, SaaS
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga