Human Capital · Publicerad 14 nov 2019

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Mathilda Söderström på 070-777 34 23 eller mathilda.soderstrom@humancapital.se.
#LI-DNI

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Human Capital får löpande in förfrågningar från kunder som har behov av Redovisningsekonomer för både långa och korta uppdrag.
Vi ser en ökad efterfrågan av just Din kompetens och vill gärna komma i kontakt med Dig som är Redovisningsekonom idag och som är intresserad av att arbeta som konsult!

De senaste uppdragen vi fått in är inom detaljhandels-, teknik-, finans- och industribranschen.

Uppdragen varierar mellan juniora och seniora Redovisningsuppdrag och efterfrågar alltifrån Redovisningsassistent till Redovisningschef med den bredd av uppgifter som det innebär.

Vi arbetar brett med kunder inom olika branscher och i hela Stockholmsområdet och har ett brett nätverk av kunder.

Arbetar du som konsult idag eller är intresserad av att testa?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga