Hummelkläppen 1990 i Stockholm AB · Publicerad 16 jan

Är du en person som är bra på att bygga och bibehålla relationer? Gillar du att ta egna initiativ och är en fena på siffror? Då kan du vara den vi letar efter!

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren redovisningskonsult som förutom att sköta löpande redovisning självständigt kan ansvara för bokslut och deklarationer. Hos oss ges du möjlighet till personlig utveckling genom varierande arbetsuppgifter samtidigt som du utvecklas i din roll på företaget. Vi har högt i tak och korta beslutsvägar viket ger dig som redovisningskonsult hos Hummelkläppen stor möjlighet till att påverka både planering, beslut och ditt arbete.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har intresse av att arbeta med rådgivning och att dina engelska språkkunskaper är goda. Du har även goda yrkeskunskaper i bokföring, bokslut och inkomstdeklarationer och har som minst 2 års erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå. Som person är du social och ansvarsfull med god initiativförmåga. Du gillar att hitta lösningar på problem.

Varför ska du arbeta hos oss?
  • Vi är framtidens arbetsplats med fokus på medarbetarna
  • Du får påverka din egna planering och arbetet så det passar dig och din livssituation
  • Vi satsar på våra anställda och du ges möjlighet att utbildas och utvecklas i din roll på företaget
  • Vi har en öppen och rak kommunikation mellan medarbetarna
  • Vi ger dig möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter utifrån eget önskemål
Ansökan
För att ansöka till tjänsten klickar du enkelt på ansökningsknappen! Har du frågor eller vill kontakta oss kan du maila Sam Lindskog på sam.lindskog@hummelklappen.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hummelkläppen är en revisions- och redovisningsbyrå som alltid strävar efter att hålla högsta servicegrad och tillgänglighet. Vi vill vara en långsiktig samarbetspartner som alltid ska kunna erbjuda de resurser som behövs för alla situationer. På vårt företag arbetar för närvarande 11 personer. Trevligt gäng som har roligt tillsammans. Högt i tak, korta beslutsvägar och stor möjlighet till att påverka. Vi sitter i trevliga lokaler vid Östermalmstorg.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Hummelkläppen 1990 i Stockholm AB tillgängliga