Husqvarna AB · Publicerad 2 jan

Är du intresserad av att arbeta med finansiell analys och uppföljning på en global koncerns huvudkontor? Välkommen till oss på Husqvarna Group och Group Business Control!

Vårt team består av tre kollegor. Här trivs vi för att det är ett prestigelöst och flexibelt klimat. Vår grupp präglas av teamkänsla där vi stöttar varandra i arbetet. Stämningen på kontoret är mycket trivsamt och det finns alltid spännande utmaningar som ger möjlighet till utveckling. Därför trivs dina kollegor och tycker det är roligt att gå till jobbet. I rollen förväntas du arbeta utifrån ett lösningsorienterat tänk och du är nyfiken på att lära dig mer och vidareutvecklas inom området.

Dina arbetsuppgifter
Här kommer du arbeta med att analysera det operationella resultatet under månads- och kvartalsbokslut. Group Business Control äger och koordinerar koncernens processer för budget, prognoser och investeringsäskanden. Vi förbereder beslutsunderlag och presentationer åt koncernens ledningsgrupp och styrelsen. Regelbunden kontakt med divisionernas CFO: er och övriga intressenter inom finans krävs för att säkerställa kvalitet på analyser och rapportering. Vi är även delaktiga i eller driver koncernövergripande projekt.

Din bakgrund
För att trivas i denna roll har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg i hantverket. Då du kommer att ha en viktig roll inom organisationen, söker vi dig som gillar att samarbeta med andra och har en förmåga att nå ut i verksamheten genom din kommunikativa sida. Vidare är det viktigt att du är en ödmjuk person som är trygg i dig själv och i din arbetsroll samt att din energi och positivitet är en stor resurs, både i en grupp och i verksamheten. Känner du även igen dig att vara noggrann, strukturerad och med en förmåga att organisera och prioritera ditt arbete, är detta en roll för dig.

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Husqvarna Group med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig Malin Vindenberg på 0790-77 99 10.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga