ICA AB · Publicerad 10 juli

ICA är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

I samarbete med vår kund ICA så rekryterar vi nu en affärsinriktad verksamhetsutvecklare inom området Logistik för E-handel med placering på ICAs kontor i Solna.

AnsvarVi söker dig som vill påverka hur kunden handlar mat i framtiden. Det krävs ett stort intresse och engagemang av e-handel och logistik där du ansvarar för att genomföra initiativ till implementerad och skalbar lösning med tydligt resultat. Rollen ansvarar även för verksamhetsutveckling för hela logistiklösningen, både centrala logistiklösningar och butikslogistik.

Arbetsuppgifter
  • Leda hela eller delar av utvecklingsinitiativ och projekt inom logistikområdet såsom lastmile, plocklösningar och bättre varuflöde utifrån både kort- och långsiktiga behov.
  • Initiera samt leda externa samarbeten och utvecklingsområden tillsammans med olika leverantörer i olika projektfaser.
  • Aktivt bevaka kundbeteende, trender, och benchmarking standarder för att kontinuerligt testa nya idéer och hitta nya förbättringsområden inom logistikverksamheten.
  • Bearbeta intern samt extern information för att genomföra analyser, dra slutsatser och vidare kommunicera utmaningar.
  • Kontinuerligt utmana, inspirera och coacha organisationen för ständig förbättring.
Din profilDu har erfarenhet av att leda, utveckla och förbättra logistikverksamheten inom detaljhandel, gärna inom E-handel och livsmedel. Du har även god erfarenhet av att driva strukturerat förbättringsarbete enligt Lean och har dokumenterad erfarenhet av utvecklingsarbete med framgångsrikt resultat. Akademisk examen såsom civilingenjörsutbildning med inriktning inom logistik eller liknande motsvarighet är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående och en kompetent projektledare som är kommunikativ och affärsinriktad med ett initiativrikt och resultatinriktat tänk. Vidare drivs du av att förändra och förbättra verksamheter samt kunderbjudande i högt tempo. Flytande i tal och skrift på svenska samt engelska är ett krav för tjänsten.

Ansökan Tjänsten är rekrytering på heltid med placering i Solna en del resor förkommer i tjänsten.
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 24 juli 2018. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Olof Widmark på 070-786 80 99.

verksamhetsutveckling produktionslogistik produktion logistik varustyrning projektledning förändringsledning e-handel fmcg lager
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 juli
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga