ICA Banken · Publicerad 16 juli 2021

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver.

Om rollen
I rollen som Digital Sales Manager driver du utvecklingen av försäljning i våra digitala säljkanaler och ansvarar för de uppsatta tillväxtmål som vi har i affären. Det gäller våra egna digitala kanaler men även marknadsföring i sociala medier och andra digitala kanaler. Du är en viktig del av affärsteamet där du tillsammans med affärsägare tar fram strategiska och taktiska planer med styrkan att förvandla media/kundinsikter till konkreta försäljningsaktiviteter. I rollen kommer du att ansvara för att upprätta och leda ett team som verkar för att öka bankens digitala försäljning i alla våra digitala kanaler. Din kunskap och erfarenhet inom digital försäljning hjälper dig att skapa affärsmöjligheter samt tillväxt för alla våra affärsområden.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett starkt kommersiellt mindset kombinerat med en analytisk förmåga och sinne för detaljer. Det är starkt meriterande om du kommer från en liknande roll eller arbetat direkt med digital försäljning. Din placering är på vårt huvudkontor i Solna, Stockholm.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde:
 • Ansvarar för att ta fram och genomföra strategier för medieköp
 • Att tillsammans med affärsägare ta fram digitala kampanjplaner
 • Planera och genomföra digitala marknads-, sälj och kundprogramsaktiviteter i alla kanaler
 • Ansvara för uppföljning och analys av digital försäljning
 • Förvalta och driva utveckling av våra digitala försäljningsprocesser
 • Ansvar för att arbeta med SEO, SEM, annonsering i sociala kanaler samt webbanalys för att optimera alla privatmarknadskanaler
Förmåga/erfarenhet
 • Utbildning i, eller mångårig erfarenhet av, marknadsföring/försäljning B2C
 • Starka ledaregenskaper och en god och samarbetsförmåga för att supportera och motivera medarbetare/kollegor i förändring
 • Erfarenhet från att arbeta tvärfunktionellt
 • Erfarenhet av projektledning inom digital marknadsföring och försäljning
 • Lång erfarenhet av att arbeta med prestationsmarknadsföring och digitala marknadsaktiviteter inom B2C
 • Vana av att hantera stora datamängder samt en stark analytisk förmåga
 • Väl bekant med Google 360, primärt Google Analytics, Tag Manager, Data Studio samt Google Ads
 • Dokumenterad erfarenhet av SEO - search engine optimization
 • Kommersiellt tänk och kunnig om konsumentbehov och beteenden
Vi erbjuder dig:
 • Möjligheten att få representera vårt mycket starka varumärke
 • Möjlighet att få delta i en värderingsstyrd organisation, med stort fokus på ett hållbart samhälle
 • Vara och bygga upp ditt eget team bestående av 2-3 nyckelkompetenser som du ser behov av
 • En organisation bestående av engagerade och kompetenta kollegor, där du blir en ytterst viktig del av ledningsgruppen och hela teamet.
 • Goda utvecklingsmöjligheter i vår fina organisation
ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Shahnoza Ibragimova på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer under vecka 33-35, men vänta inte med att skicka in din ansökan - finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med fysiska möten med ICA innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Om ICA Banken:

ICA Banken som startade sin verksamhet 2001 har idag över 1 500 000 kunder, ca 450 medarbetare och ingår i ICA Gruppen. Huvuddelen av verksamheten ligger i Borås och ICA Banken har sitt säte i Stockholm, Solna, samt ett kontor i Växjö. ICA Banken står under Finansinspektionens tillsyn.
ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner, allt ifrån spara och betala till låna och försäkra. Våra Företagstjänster levererar effektiva betaltjänster och finansiella lösningar till ICA Handlare, ICA Gruppen samt myndigheter och kommuner. Vi vill göra varje dag lite enklare och förenkla vardagen för ICAs kunder. Vi möter våra kunder i butik, digitalt och via telefon.

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning och kontroll av kreditupplysning förekommer i samband med våra rekryteringsprocesser, och utdrag ur belastningsregister förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
9 sept 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef

Inga fler liknande jobb tillgängliga