ID Entity · Publicerad 17 aug

Brinner du för administration, service och vill jobba i en internationell och omväxlande miljö där teamwork genomsyrar organisationen? Då kan du vara den Assistent som NC Advisory ser fram emot att välkomna till sitt team!

Som erfaren assistent hos NC Advisory ingår du i deras team av professionella assistenter och kommer att stötta företagets Investment Professionals i deras dagliga arbete. På kontoret, som är beläget i nya vackra lokaler centralt i Stockholm kommer du uppskattas för din proaktivitet, genuina service känsla samt viljan att driva framåt och lära dig mer.

Hos NC Advisory erbjuds du en unik möjlighet att få en inblick i näringslivet och att lära dig om Private Equity branschen. Du erbjuds en omväxlande roll som innefattar support på hög nivå med goda möjligheter till personlig utveckling. Du kommer att bli en viktig del av assistentteamet där viljan att bidra till teamwork värderas högt.

I rollen som Assistent kommer du att assistera ett antal av NC Advisorys Investment Professionals med olika administrativa sysslor för att effektivisera och underlätta deras vardag. Du kommer att ha övergripande ansvar för avancerad kalenderplanering i Outlook, koordinera interna och externa mötesbokningar, events, researrangemang och att administrera reseräkningar. I rollen ingår också att utföra research kring bolag samt skapa och redigera presentationsmaterial i PowerPoint, därför ser vi gärna att du är en van PowerPoint användare.

Som person är du en utpräglad lagspelare och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor. Du har en professionell attityd och problemlösning är ett av dina främsta karaktärsdrag. Du har ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och ser positivt på relationsbyggande, både internt och externt. Dina tidigare erfarenheter har gett dig en god koordineringsförmåga och du trivs med att arbeta i högt tempo. Du ser därför ad-hoc och snabba kast som en rolig utmaning.

Vi letar efter dig som har en gymnasial utbildning, gärna med påbyggnad inom administration, ekonomi eller språk. Vi söker dig har arbetat minst 3-5 år i en liknande roll, gärna i en internationell miljö där tempot är högt. Erfarenhet från finans eller managementkonsultbranschen är meriterande. Du kan uttrycka dig obehindrat på engelska och svenska i både tal och skrift. Vidare är du van att arbeta med helaOffice-paketet, gärna med spetskompetens i PowerPoint.

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 30 september 2016, och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med ID Entity AB. För mer information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Malin Ruhn Gibeck 0766-43 34 53 eller malin.ruhn.gibeck@id-entity.se

Nordic Capitals private equity-fonder har sedan 1989 investerat i medelstora företag framförallt i Norden. Genom att vara en engagerad ägare och genom fokuserad strategisk utveckling och operationella förbättringar skapar Nordic Capital förutsättningar för värdeökning i sina investeringar. Rådgivare till fonderna är NC Advisory-bolagen i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Storbritannien. NC Advisory AB har ca 50 anställa i Stockholm. Kontoret är beläget centralt i city, i fräscha och moderna lokaler, och miljön är internationell och dynamisk. För mer information om Nordic Capital se www.nordiccapital.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga