ID Entity · Publicerad 27 sept

Är du en teamplayer som vill bidra med din starka kvalitetskänsla och proaktivitet? Då kan du vara den nya Executive Assistant vi just nu söker till Altor Equity Partners!

Altor erbjuder ett omväxlande arbete med administrativa och assisterande uppgifter på högsta professionella nivå. Du kommer att bli en viktig del i vårt assistentteam som jobbar i en internationell och tempofylld miljö. Vi sitter i ljusa, fina lokaler ett stenkast från Kungsträdgården.

Du kommer att assistera 3-5 av våra Investment Professionals men även ha kontakt med Altors portföljbolag/rådgivare för koordinering av möten, etc. Du arbetar bl.a. med reseplanering, mail/kalenderhantering och mötesbokningar samt framtagande av Powerpoint presentationer. Du kommer även arbeta med interna/externa events samt få möjlighet att driva projekt inom olika områden.

Är du en positiv, driven och prestigelös person med sunt förnuft som är van att arbeta med en hög grad av proaktivitet då tror vi att du kommer trivas hos Altor. Att arbeta hos Altor ställer höga krav på förmågan att göra ständiga prioriteringar och att arbeta under tidspress. Din dag styrs av händelser kring de projekt ditt team arbetar med och det är därför viktigt att du är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo där teamets behov alltid kommer i första rummet. Vi tror därför att du är en person som är flexibel,noggrann och professionell.

Vi letar efter dig som har minst några års erfarenhet som assistent eller av administrativt arbete i en tempofylld och högpresterande miljö. Du kan även vara en mer erfaren assistent som är sugen på en ny utmaning. Du använder Officepaketet med lätthet samt har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift. Vi tror att du är riktigt vass på att prioritera och att hålla många bollar i luften samt har ett helhetstänk.

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 15 oktober 2016 och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
I denna rekrytering samarbetar vi med ID Entity AB. För mer information om tjänsten kontakta Ylva Ottosson, 073-391 41 08 ylva.ottosson@id-entity., se eller Malin Ruhn Gibeck, 0766 43 34 53 malin.ruhn.gibeck@id-entity.se

Altor Equity Partners fungerar som investeringsrådgivare till Altors fonder. Sedan grundandet har Altors fonder investerat i närmare 53 företag med 5 800 miljoner euro i utfäst kapital. Investeringarna har gjorts i mellanstora nordiska företag med fokus på värdeökning genom tillväxt och verksamhetsförbättringar. Bland investeringarna finns Carnegie Investment Bank, Navico, Dustin, CTEK, Ålö, Infotheek, Health & Fitness Nordic (Elixia-Sats), Papyrus, Qmatic, Haarslev Industries, Northstar och Rossignol. Mer information finns på www.altor.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga