ID Entity · Publicerad 8 sept

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som redan är, eller är nyfiken på att bli, HR Konsult.

Vi söker dig som har erfarenhet inom HR och som är intresserad av att arbeta ute hos våra kunder. Du trivs med att arbeta konsultativt - du är van vid att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya områden och situationer.

Uppdragen via ID Entity kan variera i längd och omfattning. En gemensam faktor är dock att våra kunder ofta är i behov av en konsult omgående. Av den anledningen ser vi gärna att du är tillgänglig inom en månad.

Typiska konsultuppdrag hos ID Entity är HR Manager, HR Director, HR Business Partner, HR Generalist, Rekryterare, HR Assistent eller HR Administratör. Vi har också behov av konsulter med specialistkompetens inom till exempel arbetsrätt, förhandling, kompetensutveckling, rekrytering, compensation & benefits och avveckling.

Som konsult via ID Entity blir du projektanställd under uppdragets period. Om du har eget bolag går det även bra att gå in som underkonsult.

Vi kan genom våra uppdrag erbjuda dig spännande utmaningar där du kan utvecklas vidare inom HR. ID Entity är en seriös och personlig aktör som månar om dig som konsult. Du är viktig för oss och våra kunder! Som konsult via oss kan du bli projektanställd eller arbeta som underkonsult. I båda fallen erbjuder vi nätverksträffar, tillgång till HR dokumentation och ett givande sammanhang av andra duktiga HR Konsulter!

Om du har frågor kring våra uppdrag och ID Entity så är du välkommen att kontakta Kicki Segert eller Felicia Fischerström på 08-216890 eller felicia.fischerstrom@id-entity.se.

Vi ser fram emot att din kontakt snarast möjligt!

ID Entity är ett konsultföretag i framkant inom Human Resources. Vi strävar efter att arbeta långsiktigt med våra kunder i olika faser och blir därmed ett kvalificerat bollplank i hela HR processen. ID Entitys konsulter har ett starkt engagemang i sina kunduppdrag och lägger stor vikt vid att arbeta såväl kvalitativt som effektivt och snabbt.

Våra främsta kännetecken är Engagemang, Professionalism och Affärsmässighet.

Välkommen till ID Entity
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga