IDL Biotech AB · Publicerad 9 okt

Har du erfarenhet av kliniska studier, gärna inom onkologi, och känner dig trygg med att föra vetenskapliga diskussioner med Key Opinion Leaders? Nu söker IDL Biotech en klinisk chef som kommer att vara en nyckelperson för företagets fortsatta framgång.
På IDL Biotech kommer du bli en viktig del av ett välfungerat team med en trygg och stabil ledning. Här lägger man stor vikt vid att du ska trivas på jobbet och att din kompetens tas till vara.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Bromma, Stockholm. Sista ansökningsdag 30/9 men varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som chef för företagets kliniska avdelning. Du kommer att driva det kliniska arbetet, vilket innebär initierande av studier, upprättande av protokoll samt koordinering och diskussioner med Key Opinion Leaders. Som klinisk chef ingår du i företagets ledningsgrupp och stödjer VD, FoU-chef och marknadschef i vetenskapliga och kliniska frågeställningar. En viktig del av arbetet är att hålla sig ajour med den vetenskapliga utvecklingen inom området och utifrån detta komma med nya idéer.

Utbildning/erfarenhet

Vi letar efter dig som är disputerad inom biokemi, immunkemi eller cellbiologi. Du har minst ett par års relevant industriell erfarenhet. Erfarenhet av kliniska studier och då specifikt av att sätta upp protokoll, koordinera och föra diskussioner med Key Opinion Leaders, är ett krav.
Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriemedicin, onkologisk diagnostik och IVD metoder (ELISA, Point-of-Care tester). Vi lägger stor vikt vid att du känner du dig trygg med att analysera och kommunicera vetenskapliga data.

Vi letar efter dig som är förtroendeingivande, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du trivs i en koordinerande roll och är kommunikativ och kontaktskapande. Viktigt är att du har integritet i kombination med en problemlösande attityd. Vidare är du innovativ och van att ta egna initiativ och trivs i en ledande roll.

IDL Biotech

IDL Biotech AB (publ) är ett spännande svenskt diagnostikföretag som agerar på den internationella arenan inom de kliniska områdena Onkologi och Bakteriologi. Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market. IDL Biotech utvecklar och producerar in vitro diagnostiska tester som marknadsförs via lokala samarbetspartners. Produktportföljen innehåller såväl laboratoriebaserade tester som s.k. POC (Point Of Care) tester och står inför ett flertal intressanta utmaningar inom närtid, avseende både nya marknader och utvidgning av produktportföljen.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga