IF Metall Stockholms Län · Publicerad Idag 00:00

Är du en handläggare med stor känsla för service och bemötande, såväl utåt som inåt inom en organisation? Då kan du vara den vi söker!

IF Metall Stockholms Län söker nu en handläggare till medlems- och avgiftshanteringen. I en spännande miljö med en stark värderingsgrund kommer du som handläggare vara en viktig kontakt för medlemmarna.

Tjänsten är placerad på Liljeholmen i Stockholm, omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

Välkommen med din ansökan snarast då rekryteringsprocessen sker löpande!

Arbetsuppgifter

Som Handläggare ansvarar du för att ge våra medlemmar en bra service rörande allt om deras medlemskap, samt att de känner trygghet i kontakt med IF Metall Stockholms Län. Du kommer att ingå i ett team om fem personer. I teamet har ni ett gemensamt ansvar för att ta tillvara på och utveckla er samlade kompetens.
IF Metall Stockholms Län förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar och att du har goda kunskaper om fackföreningsrörelsens ideologi, arbetssätt och organisation. Har du tidigare arbetat på en facklig avdelning är det meriterande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;
  • via telefon och skriftligen ha kontakt med medlemmarna
  • hantera och administrera inträden och utträden
  • hantera medlemsregister och medlemsavgifter
  • sköta arbetsgivarreskontra och medlemsreskontra
  • delta i medlemsvärvande och medlemsvårdande insatser
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är handlingskraftig och kan ha många saker igång samtidigt, men ändå behålla fokus och fatta rätt beslut. Rollen som handläggare ställer höga krav på din förmåga att prioritera och att organisera arbetet. Du har siffersinne och är duktig på IT och system. Arbetet är självständigt och fordrar att du har en god samarbetsförmåga, hög social kompetens och att du samtidigt har en hög integritet med vana att hantera konfidentiell information.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
IF Metall Stockholms län är en facklig organisation inom industrin. Avdelningen har 17 000 medlemmar och ca: 1 050 arbetsplatser med medlemmar varav 800 har kollektivavtal. Vi organiserar medlemmar inom ett 40-tal avtalsområden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga