IF Metall · Publicerad 13 nov 2019

Vilka är vi
IF Metall erbjuder ett professionellt, meningsfullt och utvecklande arbete som förbättrar för samhället, medlemmen och vår organisation. IF Metall arbetar med ständig utveckling av människan och industrin, strävar efter en god arbetsmiljö för alla och eftersträvar mångfald i alla avseenden.

Nu söker IF Metall en chef till Förbundskontorets medlems- och avgiftsenhet. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm vid Hötorget, omfattar heltid, och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan senast den 22 november.

Arbetsuppgifter
Medlems- och avgiftsenheten ansvarar för förbundets och a-kassans avgifts- och medlemssystem. Det huvudsakliga uppdraget är att vara stöd för användarna av systemet. Som enhetschef har du huvudansvar för förbundets medlems- och verksamhetssystem – Fokus CRM. Systemet bygger på Microsoft Dynamics teknisk plattform.

Du har också ansvar för att långsiktigt och strategiskt vidareutveckla och effektivisera Fokus CRM utifrån kongressbeslut och IF Metalls stadgar. Du kommer i rollen som enhetschef ha personalansvar för åtta (8) personer och du kommer att ansvara för budget, verksamhetsplanering och uppföljning. Du ska leda, planera, samordna och kvalitetsutveckla inom enhetens alla delar utifrån kongress och förbundsstyrelsebeslut.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av medlems- och verksamhetssystem med Microsoft Dynamics CRM som plattform. Du behöver vara bekant med SharePoint och det är en fördel om du har erfarenhet av olika web-applikationer och Microsofts molntjänster såsom Azur.

Du behöver ha erfarenhet av formellt ledarskap och att driva projekt på strategisk nivå. IF Metall förutsätter att du som söker delar arbetarrörelsens värderingar och har du tidigare arbetat i en värderingsstyrd organisation är detta meriterande. Du behöver ha erfarenhet av förändringsarbete och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en strukturerad ledare med en välutvecklad organisations- och prioriteringsförmåga samt goda kommunikativa egenskaper. Dina ledaregenskaper är mycket goda och du är inspirerande och lösningsfokuserad. Du har en förmåga att utveckla verksamhet och personal såväl i det dagliga arbetet som i ett långsiktigt perspektiv. Det är en fördel om du har en förståelse för ekonomi/reskontra/bokföring utan att för den delen kunna själva hantverket. Du är positiv och kreativ med en förmåga att se helheten i din verksamhet.

Övrigt
Bakgrundskontroll kommer att genomföras på den kandidat som erbjuds anställning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
IF Metall, organiserar anställda inom verkstads-, bil- och kemiindustrin, gruvor, läkemedelsföretag och tvätterier, och har 311 000 medlemmar på 12 900 arbetsplatser runt om i Sverige. Omkring 21 procent av medlemmarna är kvinnor. IF Metall har en feministisk syn och verkar för rättvisa, jämlikhet och jämställdhet.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från IF Metall tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga