II-VI Finisar · Publicerad 29 juli 2020

Gillar du att jobba i produktion och har erfarenhet av ledarskap sedan tidigare? II-VI Finisar söker nu en teamledare i Stockholm

II-VI Finisar är världsledande inom optisk kommunikation och som teamledare kommer du att ansvara för ett team med processtekniker och även jobba praktiskt inne i produktionen Wafer Fab. I rollen som teamledare kommer du att få möjlighet att arbeta med ledarskap i en utvecklande produktionsmiljö där du är med och bidrar till att skapa optiska komponenter i framkant. Låter det här som ett intressant nästa steg för dig? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos II-VI Finisar arbetar du med innovativa produkter och framtidens teknik. II-VI Finisar erbjuder dig en tjänst där du jobbar med ledarskap samtidigt som du får jobba praktiskt inne i produktionen. Rollen är bred och du kommer att ha god inblick i produktionen, där du är med och planerar och strukturerar för att skapa ett sömlöst flöde och god effektivitet. .

Du kommer att få erfarenhet av renrumsmiljö och ansvarar för att ditt team utför alla processteg på rätt sätt och är den som säkerställer både kvalité på produkterna och nöjda, engagerade medarbetare. Du behöver inte ha arbetat inom detta område tidigare då du kommer att få full utbildning vid start, vi ser hellre att du har erfarenhet av ledarskap och ett starkt intresse och vilja att utvecklas och lära dig mer.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som teamledare, eller Supervisor som rollen heter internt, på II-VI Finisar ansvarar du för ett team på 10 processtekniker där du arbetsleder och fördelar arbetet på daglig basis, samt är en del av produktionen för att skapa de bästa förutsättningarna.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Lönesättande personalansvar för ca 20 processtekniker
  • Fördela resurser och arbetet på plats samt prioritera om vid behov
  • Operativt jobb i produktionen - du ska kunna hoppa in vid sjukdom/semester
  • Ta emot feedback från ditt team och vara kommunikationskanal internt
  • Följa upp och driva på servicearbete av utrustningen så att ditt team kan jobba effektivt och med kvalité
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är på dagtid, måndag - fredag med arbetstider från 07.00-14.00. Du tillbringar merparten av din arbetstid inne i produktionen som är i renrumsmiljö, då komponenterna inom optisk kommunikation är väldigt känsliga för partikelkontaminering.

II-VI Finisar har sin produktion strax utanför Jakobsberg i Järfälla i nordvästra Stockholm och det kan därför vara en fördel om du har tillgång till bil eller bor i närheten. Tjänsten planeras starta omgående och du börjar direkt med en gedigen introduktion i produktionen. Du blir rekryterad direkt till II-VI Finisar och har din närmsta chef på plats i Järfälla.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning, gärna inom teknik. Har du jobbat inom industriell produktion eller i labbmiljö tidigare är det meriterade. Då denna tjänst innebär mycket eget ansvar som ledare, framför allt under kvällar och helger då produktionen är ensamma på plats, så är det viktigt att du har erfarenhet av ledarskap sedan tidigare och kan engagera och motivera din personal och samtidigt ansvara för driften av produktionen.

Du har fullt personalansvar för ditt team och mycket interna samarbeten, så det är viktigt att du är kommunikativ och lyhörd, samt gillar att vara engagerad i din personal och ser både till arbetsmiljön och utvecklingspotential. Du behöver vara strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt då du kommer att ha övergripande ansvar för all produktion under ditt skift och samtidigt kunna hoppa in och jobba operativt tillsammans med ditt team. För att kunna jobba i produktionen är det också viktigt att du kan följa rutiner då du har ett noggrant formulerat recept med tillhörande processtegs-schema, där du måste utföra alla delar med precision. Du ansvarar också för att notera och följa upp avvikelse som eventuellt uppstår under ditt skift eller för ditt team.

Lockas du av att jobba med ledarskap och produktion i en spännande miljö med den senaste tekniken? Vill du bli en del av ett världsledande bolag? Välkommen med din ansökan idag!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga