IP-Only · Publicerad 29 aug 2019

IP-Only är inne i en stark tillväxtfas där vi ritar om Sveriges fiberkarta. Nu söker vi en entreprenadinköpare som vill vara med och bygga upp vår inköpsavdelning! Du får chansen att vara med på en spännande resa där du är med och leder utvecklingen av våra inköpsfunktioner och bidrar till den marknadsledande position vi är på väg till.

Om tjänsten

Som entreprenadinköpare kommer du vara en viktig spelare på vår inköpsavdelning. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bland annat förhandling och utvärdering av villkor och priser samt framtagande av offertförfrågan. Rollen innehåller även contract management/leverantörsuppföljning och uppföljning av spend.

På IP-Only brinner vi för att alla ska få ta del av och bidra till den digitala världen på samma villkor, och vi är stolta över att få leverera infrastrukturen som gör det möjligt! Vi verkar i en snabbfotad miljö med mycket framåtanda och engagemang, där du som individ får förtroende och möjlighet att direkt bidra till vår fortsatta tillväxt. Vi har kollegor från Malmö i syd till Kalix i norr, men i denna roll utgår du från vårt kontor i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs och får energi av att jobba i ett flexibelt och värderingsstyrt företag med mycket engagemang, framåtanda och ambitiösa mål! Det är viktigt att du som person gillar att ta egna initiativ och driva förbättringar i din vardag samt gillar samarbete med andra delar i företaget. Kanske har du en akademisk utbildning som byggingenjör eller jurist.

För att trivas i rollen har du en vana av att leda och driva upphandlingar samt omförhandlingar och har viljan att vara med och bygga upp en inköpsavdelning från scratch. Vidare tror vi att du är en vass förhandlare med erfarenhet av entreprenadupphandlingar under AB04 och ABT06. Det är meriterande om du har erfarenhet av LOU och markentreprenad.

Om verksamheten

Vi på IP-Only älskar det fria och öppna Internet. Vi är telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt. Hos oss får våra kunder personlig och nära service och du som medarbetare har möjlighet att verka i en organisation som ser individen och där du kan påverka. Vi växer så det knakar och i dagsläget är vi ca 600 medarbetare med huvudkontor i Uppsala.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga