IQVIA · Publicerad 8 nov

Vill du arbeta i en central roll som DBA/SQL-tekniker på det internationella bolaget IQVIA i Solna/Stockholm?

Är ditt brinnande intresse teknik? Trivs du i roller där du får vara expert på ditt område? Då är denna roll som DBA/SQL-tekniker rätt tjänst för dig.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du chansen att gör skillnad, du har en nyckelroll i leveransen av informations och teknologilösningar åt företag som är aktiva inom hälso- och sjukvårdsområdet. Du får arbeta med en gigantisk databas som finns i över 73 länder på ett internationellt bolag med kollegor i bland annat Holland, Belgien, Frankrike och USA. Här finns utvecklingsmöjligheter som du själv är med och påverkar och man jobbar kontinuerligt med kompetensutbildning.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
  • Arbeta kontinuerligt med förvaltning, support, felsökning, kvalitet och kundnöjdhet.
  • Följa upp incidenter och serviceförfrågningar.
  • Formatera filer för dataladdningar och ad-hoc data extrakt till kund.
  • Delta i kundmöten för att diskutera databasens tekniska aspekter.
  • Var med i ett långsiktigt arbete i att skapa rutiner och processer för hur databasen ska administreras.
  • Arbeta med compliance och se till att data hanteras i linje med lokala och regionala dataskyddslagar.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett nordiskt team om 9 personer, där du och en till jobbar direkt med databasen (Onekey). Tjänsten är belägen i nya fräscha lokaler i Solna, precis bredvid pendeltågsstationen och ett stenkast från Mall of Skandinavia.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet från arbete i en support/helpdesk, onsite eller likvärdigt. Du har kommit i kontakt med SQL databaser (gärna Oracle) tidigare och då i någon form av administrativ roll. Van att jobba i ärendehanteringssystem och enligt ITIL. Eftersom rollen är en nyckelroll inom företaget med många kontaktytor ser vi även att du är bra på att kommunicera med andra människor. Du får även gärna vara åt det analytiska hållet och hela tiden sträva efter bästa möjliga kvalité ut mot kund. Som person är du nyfiken och trivs med att jobba självständigt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga