ISG Sweden AB · Publicerad 17 sept 2021

För vår uppdragsgivares räkning söker vi Restaurangbiträden / Kockassistenter till en populär restaurang i Stockholm.

Restaurang Yaya Mee serverar Asiatiska Fusion rätter och erbjuder både servering med fullständiga rättigheter samt take-away. Se adress till Yaya Mees hemsida nedan.
Restaurangen ligger i härliga Hammarby Sjöstad, i södra delen av Stockholms innerstad med bra allmänna kommunikationer i närheten.

Restaurangen är mycket uppskattad bland sina gäster, därför söker man nu fler medarbetare.

Du är proffsig, glad och trevlig och har redan erfarenhet av att arbeta i restaurangkök med asiatisk inriktning, gärna med Thailändsk eller Koreansk inriktning.

Vi söker dig med erfarenhet av att tillaga asiatiska rätter självständigt (gärna från Thailand, Korea eller Vietnam) och som vill lära dig mer för att bli en fullfjädrad Kock.
Det är en fördel om du har en avklarad restaurangutbildning men några års erfarenhet som alternativ är också positivt. Du måste vara välbekant med rutiner i ett restaurangkök och kunna allt om svenska hygienregler.

Vi förutsätter att du tycker om att arbeta i högt tempo, har lätt för att samarbeta och vill göra allt för att våra kunder ska vara nöjda och komma tillbaka. Du är också villig att arbeta på helger samt på kvällstid.

Du ska vara inställd på och vilja hjälpa till med alla arbetsuppgifter som förknippas med att driva restaurang, förutom att assistera i köket med att förbereda maträtter och efter upplärning även tillaga rätter helt självständigt. Du ska även paketera take-away och leveranser / catering, samt tilsammans med hela teamet, ta hand om den dagliga städningen / disken i köket.
I tjänsten ingår även att hjälpa till med beställningar, sköta kassan, servera, diskplock, diskning, och allmän daglig städning. Med andra ord; allt som hör till driften av en restaurang.

Vi är ett hårt arbetande team som trivs och har kul på jobbet. Vi är alltid villiga att hjälpa varandra. För oss är viljan att hjälpa till och samarbeta samt att ha rätt inställning till ditt arbete viktiga delar av din personlighet.

Våra kunder uppskattar våra maträtter, som håller hög kvalitet och vår personliga service.

Du måste behärska svenska och engelska på en mycket bra nivå, i både tal och skrift. Om du även talar Thailändska så är det en fördel.

Vi erbjuder bra villkor med bl a tjänstepension, försäkringar och personligt bonusprogram.

Tjänsten är på heltid med arbete på vardagar och helger, även kvällstid.

Intresserad? Skicka in ditt CV med en kort beskrivning av dig själv. Klicka på "Ansök nu" för att sända din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Yaya Mee Asian Fusion Food inspireras av traditionell matkultur och street food bl a från Koreansk, Japansk, Thailändsk och Vietnamesisk matlagning.

Fusion Food är en remix av maträtter och influenserfrån olika länder och maträtter, ungefär som att bra låtar kan bli bättre om de remixas.

Vi kopierar inte - vi skapar de nya originalen!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang

Inga fler liknande jobb tillgängliga