Imagostadiet AB · Publicerad 15 sept

Vi förstärker nu med ytterligare en Säljare till Stockholm

egetaepper söker nu dig som vill vara en del av vårt framgångsrika säljteam. Som säljare hos oss kommer du aktivt bearbeta nya och befintliga kunder samt föreskrivande led såsom arkitekter.

Tjänsten

Du kommer att arbeta mot nya och befintliga kunder som består av golventreprenörer, arkitekter och beställare medan kundsegmenten är offentliga lokaler som kontor, hotell och butiker. Du ansvarar för dina kunder och kommer vårda och utveckla dem till ökad försäljning och lönsamhet. Detta innebär att du är budget- och kundansvarig för försäljningen på ditt distrikt.

Vi söker dig som…
  • skapar starka och långsiktiga relationer
  • har ett stort eget driv och gillar att göra affärer
  • har motivation, är disciplinerad och självgående
  • är strukturerad och det är du som driver säljprocessen framåt
  • gillar att arbeta mot uppsatta mål och vill sätta kunden i fokus
Det är meriterande om du arbetat mot föreskrivande led i säljande befattning och att du har en känsla för design samt färg och form.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder ett utvecklande, intressant arbete i ett av de marknadsledande och innovativa bolagen i branschen med starka och långa relationer till sina kunder. Tjänsten erbjuder goda utrymmen för egen handlingskraft inom givna ramar. På sikt kan rätt person växa i företaget. Du kommer att utgå från kontoret i Stockholm och tjänsten kräver körkort.

Om du känner att din profil matchar de egenskaper och beskrivningar ovan samt att du har den där extra drivkraften är du välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med CT Imago. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Örtendahl, 0709-952320. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan mailar du till johan@ctimago.se Skriv ”Säljare egetaepper” i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
egetaepper Sverige AB är ett helägt dotterbolag till danska egetaepper a/s, producent av textila golv, börsnoterat och finansiellt stabilt. egetaepper är en av Europas största producenter av textilmattor och har en marknadsledande position i Sverige, Danmark och Norge. Vi är unika i design och färgsättningsflexibilitet bl. a. genom Millitronteknik. Produktionsbredden är stor, allt från heltäckande textilmattor till textilplattor för offentlig miljö.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler jobb från Imagostadiet AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga