Implenia Sverige AB · Publicerad 9 okt

Implenia Sverige AB har mer än 250 anställda och har många års erfarenhet och kompetens inom utmanande infrastrukturprojekt. Företaget tillhandahåller tjänster inom betongkonstruktioner, broar, tunnlar och bergrum, väg- och anläggningsarbeten samt grundläggning. Kontor finns i Liljeholmen i Stockholm och i centrala Göteborg.
Implenia Sverige är en del av Implenia Group, som är den ledande leverantören av byggtjänster i Schweiz. Koncernen har också en stark ställning på den tyska, österrikiska och norska infrastrukturmarknaden. Implenia grundades 2006 men har över 150 år av erfarenhet inom branschen. Med sin integrerade affärsmodell och specialister inom alla kompetensområden kan koncernen hantera ett byggprojekt genom hela livscykeln och leverera ett ekonomiskt, och kundcentrerat arbete. Företaget fokuserar på en hållbar balans mellan ekonomisk framgång, socialt ansvar och miljöansvar.


Implenia Group har sitt huvudkontor i Dietlikon nära Zürich och har 10 000 anställda i Europa. 2017 var omsättningen cirka 3,9 miljarder schweiziska francs (34 miljarder svenska kronor). Bolaget är börsnoterat i Zürich.
För mer information se www.implenia.se

Rollen som Projektingenjör hos Implenia

Vi söker dig som gillar att jobba i projekt och vill ha variation i arbetet. Du tycker om att jobba i team men kan också ta eget ansvar och är mån om god planering och struktur.

Som projektingenjör har du många kontaktytor, allt från den egna projektgruppen till underentreprenörer, kunder och leverantörer.

Du kommer också att:

  • Delta i produktions- och planeringsmöten
  • Upprätta tidplaner, budgetar, protokoll- och kvalitetsdokument
  • Bistå i framtagande och uppföljning av avtal och aktiviteter med både leverantörer och underentreprenörer
  • Arbeta med planering och styrning av delaktiviteter eller ett specifikt område inom projektet, vilket kan inkludera KMA eller ändrings- och tilläggsarbeten mot byggherre
Dina erfarenheter
  • Du bör ha en teknisk utbildning och/eller minst ett par års erfarenhet på projekt inom infrastruktur
  • Har god kommunikation i tal och skrift på svenska samt engelska då viss del av den tekniska kommunikationen sker på dessa språk
Som person är du ambitiös, noggrann i ditt arbete och tar egna initiativ. Därtill har du en framåtanda och känner dig bekväm i projekt samt tycker om att lära dig nytt. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Implenia erbjuder

Som Projektingenjör hos Implenia kan du förvänta dig ett varierande arbete. Då Implenia har god tillväxt och tagit sig an många aktuella projekt gällande Sveriges infrastruktur har vi behov av att utöka vårat nuvarande team. Det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som internationellt för den som är intresserad.

I denna rekrytering samarbetar Implenia med A-Search AB. Önskas ytterligare information om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Lasse Högström på telefon 0707-64 02 93. Sänd din ansökan snarast då vi intervjuar löpande och önskar tillsätta tjänsten snarast.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga