Incell International AB · Publicerad 5 juni 2020

Incell International är ett snabbväxande teknikbolag som utvecklar, tillverkar och säljer smarta och hållbara litiumbatterier för telekombranschen. Nu söker vi en labbtekniker till vårt labb i Kista som vill vara en del i vår resa mot att bli världens ledande leverantör av lithiumbatterilösningar. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i spännande miljö.

Om tjänsten
Som labbtekniker blir du en viktig del av företagets R & D avdelning och du kommer att vara med och forma vårt nya labbcenter i Kista. Det är ett ansvarsfyllt arbete där du har nära samarbete med kollegor från olika avdelningar.

Ansvarsområden
I rollen som labbtekniker kommer du bland annat kommer att arbeta med att bygga prototyper och Litium-Ion batterier för konstruktionsoptimering samt interna tester och verifieringar. Dessutom ansvarar du för att upprätthålla rutiner och säkerhetsföreskrifter i labbet. Du arbetar självständigt med gott om utrymme för egna initiativ. Visst mått av serviceresor utomlands kan förekomma.

Kvalifikationer och erfarenhet
  • Du har relevant teknisk utbildning med tidigare erfarenhet av liknande arbete
  • Du är praktiskt lagd med mycket god allmän teknisk förståelse
  • Du är noggrann och initiativrik samtidigt som du är flexibel
  • Du gillar att skapa rutiner och vill ha ordning och reda i en snabbrörlig miljö
  • Du är en lagspelare som trivs med att ha många kontaktytor
  • Du är en van användare av Officepaketet
  • Du behärskar engelska och svenska flytande såväl i tal som skrift
Vår framgång är möjlig tack vare vårt fantastiska team av medarbetare, som alla delar vår vision om en smart och hållbar framtid för lithiumbatterilösningar. Vi har en stark entreprenörsanda och möter nya utmaningar varje dag. För att lyckas i den här rollen tror vi att du motiveras av innovation och av att uppnå resultat i en arbetsmiljö med högt tempo. Du trivs med att arbeta i en internationell miljö och vill lära dig något nytt varje dag.

Tjänsten är placerad i Kista och resande kan förekomma. För ytterligare information kontakta vår rekryteringskonsult Peter Ternebring på Confidera Urval, tfn 070–639 88 89.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga