Industriverktyg IDG-Tools AB · Publicerad 4 maj 2021

Vi söker en säljare som vill vara med och göra skillnad och samtidigt jobba med något du brinner för.

Hos oss kommer du sköta om och utveckla samarbetet med befintliga kunder och även lägga till nya kunder till vårt vinnande koncept av verktyg, maskiner och industriella förbrukningsartiklar.
Vi söker dej som älskar försäljning på riktig. Du har driv, är utåtriktad och uppskattar snabba beslut.

Vi ser gärna att du är teknikintresserad, har ett inre driv att arbeta med försäljning och tidigare erfarenheter inom sälj är en merit. Du är social och har lätt för att ta kontakt och din insats och inställning har lett till ett bra resultat i tidigare anställning. Industriverktyg IDG-Tools är ett välkänt företag och äger ett starkt varumärke inom industrin. Med en konkurrenskraftig produktmix, en unik säljutbildning med fortlöpande vidareutbildningar och starka varumärken bygger vi sedan över 25 år framtidens mest intressanta verktygs- och maskinbolag tillsammans i hela Skandinavien. Bakom alla våra säljare står ett helt team av produktutvecklare, logistikexperter och inspirerande medarbetare.

Vi ser gärna att du redan idag arbetar med uppsökande försäljning. Du är engagerad och passionerad i din säljroll och brinner för det personliga kundmötet. Du är idag en av de bättre på din arbetsplats, men vill ännu mer.

Välkommen med din ansökan till oss. Vi lägger stor tonvikt på din inställning och personlighet (mindre på papper) och vi är övertygade om att du kommer att trivas hos oss.

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Ring Esther på: 08-505 25 320 för en första kontakt, ansökan skickar du via Ansök Nu.

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Industriverktyg IDG-Tools AB är sedan 1996 störst i Skandinavien inom verktyg och maskiner direkt till slutanvändare. Med en omsättning på totalt 250 miljoner i fyra länder och 165 anställda, varav 100 säljare, är vi även ledande inom lager och logistik. Med efterfrågade produkter och ett starkt eget varumärke i framkant är Industriverktyg IDG-Tools en stabil och trygg partner för både anställda och kunder att långsiktigt förlita sig på.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Industriverktyg IDG-Tools AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga