Infinity Human Resources Sweden AB · Publicerad 21 sept 2021

Är du Cirdans nya Key Account Manager/Country Manager?

Älskar du äventyr i vildmarken och är din bästa stund runt elden efter en dag ute i naturen? Är du också en person som gillar produkterna, älskar försäljning och brinner för att möta nya människor? ­- Då är du rätt person för oss!

Vi söker dig som förbehållslöst vill ta dig an uppgiften att bli Key Account Manager/Country Manager på den svenska marknaden för Cirdans varumärken - i dagsläget handlar det främst om; Sea to Summit, JetBoil och Summit To Eat. Om du inte redan idag jobbar med försäljning och/eller ledarskap inom sport och outdoor så är det säkerligen ett jobb som ligger allra högst upp på din önskelista. För oss är det helt nödvändigt att det här jobbet är en förlängning av dig som person och dina intressen.

https://seatosummit.com/
https://www.jetboil.com/
https://www.summittoeat.com/

I rollen som Key Account Manager/Country Manager ansvarar du tillsammans med din säljkollega i Stockholm för försäljningen av våra produkter till den svenska marknaden. Ni identifierar nya affärsmöjligheter och skapar tillsammans skräddarsydda lösningar som genererar tillväxt för både Cirdan och våra kunder. Du kommer också ha ett administrations- och resultatansvar för Sverige som marknad. Rollen i korthet:
 • Initiera och implementera försäljningsplaner för respektive säsong och utvärdera utfallet mot planer och mål
 • Finna, bearbeta och utveckla både nya och befintliga kunder- & kundsegment
 • Regelbundet följa upp, analysera och planera åtgärder för den svenska försäljningsutvecklingen
 • Regelbundet utarbeta försäljningsprognoser som underlag för Cirdans inköp
 • Skapa försäljningsdrivande aktiviteter och kampanjer med kunder
 • Ansvara för bolagets försäljningscykler mot kund, från avtal och införsäljning till logistik, orderhantering och kundservice
 • 1-2 personal
Vem är du!?
Du har ett affärssinne och är strategisk i ditt arbetssätt. Du är en övertygande person som utstrålar trygghet och öppenhet och som trivs som allra bäst tillsammans med andra människor. Med det yttersta ansvaret för den svenska försäljningen kommer också administrativa uppgifter som vi förutsätter att du klarar av på bästa sätt.

För att kunna vara kvalificerad för rollen tror vi att du ...
 • har minst ett par års erfarenhet av ledarskap och försäljning mot nyckelkunder inom vårt segment
 • är självgående och professionell i din framtoning
 • är strukturerad och har ett starkt sinne för affärer
 • är bra på att bygga nätverk
 • är bra på att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter
Vi förutsätter att du har B-körkort, talar och skriver flytande engelska och har goda kunskaper i Office.

Start: Så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Placering: Stockholm
Bil: Tjänstebil eller milersättning
Resor: Ja, mässor och vissa events och i de fall möten inte kan ordnas på kontoret i Stockholm eller digitalt.

Kontakt: Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer information om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på Infinity HR, Tel 070-5591192, eller Mårten Näsvall, Tel: 070-3700145, Mail: marten.nasvall@infinityhr.se

INTERVJUDATUM:
20 oktober: Infinity HR videointervjuer
26 oktober: Cirdan videointervjuer
Preliminärt vecka 44: Cirdan slutintervjuer på plats i Stockholm
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Cirdan AS är en etablerad norsk importör av outdoorprodukter med kontor i Stockholm. Vi distribuerar ett flertal europeiska, amerikanska och australiensiska kvalitetsvarumärken i Sverige, Norge och Finland. Sedan starten 1999 har Cirdan haft som målsättning att de produkter vi levererar skall vara av hög kvalitet och till glädje för krävande användare - det är därför vi valt att representera varumärken som är kända som ledande inom sitt område. Vi lägger stor vikt vid att ge våra kunder bästa möjliga service och support och vi strävar efter att både ha och ge hög kunskap om de produkter vi säljer. Vi är som alven och skeppsbyggaren Cirdan i Sagan om Ringen - kompetenta, noggranna och handlingskraftiga.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga