Infinity Human Resources Sweden AB · Publicerad 28 sept 2021

XXL Sport & Vildmark - Team Sales Representative

Vi som arbetar på XXL Sport & Vildmark har det lite mer hektiskt än andra ­ – detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst! Har du en vinnarskalle utan dess like? Attraheras du av ett högt arbetstempo med högt uppsatta mål? Vill du varje dag utmana och utveckla dig själv och din omgivning? Älskar du sport och föreningsliv? Då kanske du är vår nya Team Sales Representative!

Team Sales är XXL Sport & Vildmarks tjänst för Sveriges klubbar och föreningar. Med en digitaliserad försäljningsmodell som bl.a. innefattar ett eget Team Sales-lager och tryckeri gör vi det enklare, snabbare och billigare för Sveriges föreningar och föreningsmedlemmar att handla klubbdräkter, skridskor, bollar och allt annat som behövs för att vi ska kunna vara en komplett leverantör av sportutrustning. Som Team Sales Representative är du XXL:s ambassadör ute i föreningslivet, där du vårdar och utbildar befintliga kunder och skriver avtal med nya klubbar. Du har tät och regelbunden kontakt med våra varuhus, vår online-handel och sälj-support, för att säkerställa att våra föreningskunder får bästa möjliga lokala service. Du rapporterar till Team Sales Manager Sverige.

Din profil
Vi söker dig som springer snabbare än dom flesta andra men som alltid har en extra halvtimme över till den lokala skid-, fotbolls- eller hockeyklubben. Du är en utpräglad relationsmänniska med god förståelse för klubbars och föreningars utmaningar. Du är professionell och affärsmässig i rollen som säljare och trivs med ett liv där mycket tid spenderas i bilen mellan dina möten.

Du har nåt eller några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, kanske som utesäljare hos någon leverantör eller liknande. Du är precis som oss andra på XXL en sportnörd och i den bästa av världar har du en bakgrund som aktiv inom de stora lagsporterna.

ORT: Flexibelt: Stockholm, Norrköping, Linköping, Örebro
ARBETSTID: Kontorstid, en del kvällar och helger.
SEMESTER: 6 veckor
LÖN: Fast plus rörlig
BIL: Ja
PENSION: Ja

Vi tror och hoppas att du som läst ända hit tycker att detta är en riktigt rolig möjlighet som du inte vill missa! Använd i så fall ansökningsformuläret nedan för att ansöka direkt!

Kontakt
Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson, Infinity HR på Tel 070-5591192 eller Mårten Näsvall på mail: marten.nasvall@infinityhr.se

Intervjudatum:
2 nov: Infinity HR intervjuer
9 nov: XXL första intervjuer (video)
12 nov: XXL andra intervjuer (Bromma)
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
XXL Sport & Vildmark – Vi vill vara den kompletta destinationen för sport och vildmarksentusiaster! Vi kombinerar ett stort utbud av kända varumärken tillsammans med passionerade och kunniga medarbetare. Vi har en tydlig målsättning om att erbjuda varje kund den absolut bästa helhetsupplevelsen. innan, under och efter köptillfället.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga