Ingram Micro Mobility · Publicerad 10 nov

Digital marknadsförare med nordiskt koordinationsansvar

Om Ingram Micro

Ingram Micro är världens största distributör av IT-produkter och tekniklösningar. Med vidsträckt infrastruktur och fokus på moln-, mobilitet-, logistik- och tekniklösningar gör vi det möjligt för våra affärspartners att arbeta effektivare och mer framgångsrikt på sina respektive marknader.

Brinner du för digital marknadsföring och E-handel? Vill du arbeta hos världens största IT- & telekom-distributör?

Som digital marknadsförare hos Ingram Micro kommer du att arbeta operativt under eget ansvar mot befintliga strategier i en flexibel roll inom vår nordiska marknadsavdelning.

Dina arbetsuppgifter och fokus kommer att variera, därför ser vi gärna att du har en bred kunskapsbas inom digital marknadsföring kombinerat med tidigare erfarenhet inom försäljning och E-handel.

Du kommer att delvis agera som en naturlig länk mellan våra produktchefer, leverantörer och partners – där du självmant pitchar, driver och koordinerar olika säljande marknadsaktiviteter mellan våra nordiska länder och tillhörande affärsområden.

Din tidigare erfarenhet har gett dig kunskaper hur man omvandlar riktigt smart marknadsföring till stor affärsnytta för både kunder och leverantörer, där du supporterar våra produktchefer med din breda kunskapsbas inom innovativ marknadsföring. Gemensamt kommer ni att skapa marknadsplaner och tillhörande kreativa aktiviteter, där du aktivt själv skapar och driver dessa aktiviteter med kunden i fokus.

Du kommer även att skapa och ta helhetsansvar över eDM, nyhetsbrev och utvald digital kommunikation, och även ansvara för koordinering och produktion av hela kampanjer (från layout till copy). Detta innebär kunskapskrav inom grafisk produktion, copy & layout.

Tjänsten är ett vikariat på 18 månader med chanser till förlängning inom bolaget.

Dina ansvarsområden:

 • Skapa och genomföra marknadsplaner tillsammans med våra produktchefer och kollegor.
 • Självständigt ansvara över koordinering och genomförande av kampanjer, eDM samt tillhörande marknadsaktiviteter i hela regionen.
 • Produktion av grafiskt material, copy, direct marketing och kampanjer.
 • Administrera och koordinera våra befintliga marknadsportaler och system.
Din profil:

För att lyckas i en snabbrörlig bransch krävs kreativitet och förmågan att hitta innovativa lösningar på både kända som okända utmaningar. Vi tror att du besitter ett starkt eget driv med högt ansvarstagande för både resultat som kvalitét.

Du har en god verbal förmåga och förståelse för skarp intern- som extern kommunikation. Eftersom koordinering och helhetsansvar ingår i rollen förväntas du även att vara strukturerad och vana av att ha många projekt igång samtidigt.

Krav:
 • Erfarenhet från försäljning och/eller marknadsföring, minst 3 år.
 • Erfarenhet från att skapa och ansvara över ”direct marketing” (eDM) samt hela digitala kampanjer.
 • Kunskaper inom grafisk produktion (digitalt) & Adobe-suiten
 • Grundläggande gymnasiebehörighet.


Meriterande:
 • Intresse för texter, copy & kommunikation.
 • Kunskaper inom social media marketing, SEO, PPC & content marketing.
 • Kunskaper inom UX & Analysverktyg.
Du rapporterar till vår nordiska E-handelschef och kommer att ingå i ett team av kollegor från Göteborg och Stockholm. Tjänsten kommer att vara placerad på vårt kontor i Bromma, Stockholm.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet i denna rekrytering. Intervjuer sker löpande och startdatum enligt överenskommelse.

Frågor angående tjänsten hänvisas till:

Alexander Ernryd

E-commerce Manager Nordics

alexander.ernryd@ingrammicro.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga