Ingram Micro · Publicerad 10 okt

Är du en person som har service i blodet och en hög arbetsmoral? Söker du ett jobb där du får kombinera mötet med människor med administrativa uppgifter? Då är jobbet som Receptionist hos Ingram Micro något för dig!

I receptionen är du den första som våra besökare och vår personal möter och du bidrar därför mycket till hur vi som företag uppfattas. Engagerad, professionell och glad med en can do-attityd är alla nyckelord för en person som kommer att lyckas och trivas i den här rollen.

Du arbetar i våra härliga, moderna kontorslokaler i Bromma, där du möter öppenhet och gemenskap.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du rapporterar till vår finanschef.

Arbetstid: Måndag till fredag 08.00 - 17.00 (vi håller lunchstängt 12.00-13.00)

Om rollen

I vår reception arbetar du självklart med att välkomna och ge service till besökare och personal samt att besvara samtal i vår växel. Att skapa trivsel på kontoret är också en central uppgift. Vidare består arbetsuppgifterna huvudsakligen av administrativa uppgifter såsom:
  • Posthantering
  • Beställning av kontors- och förbrukningsmaterial samt löpande kontakt med dessa leverantörer
  • Supportera vid interna och externa event, bokning av konferenslokaler, beställning av luncher mm.
  • Assistera vår finansavdelning med ekonomirelaterade uppgifter
Din profil

Du brinner för service och trivs med att möta människor och skapa kontakter. Du har god initiativförmåga och trivs när det är mycket att göra. Vidare är du van vid att arbeta självständigt och har en förmåga att fatta egna beslut inom ramen för befattningen.

Hög integritet är också en viktig egenskap för denna roll. Du är en noggrann, strukturerad person med mycket engagemang för ditt arbete.

Erfarenhet
  • Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav
  • Lägst gymnasiekompetens
  • Bekväm med webben som arbetsredskap
  • Goda kunskaper i MS Office. Observera att arbetsvana i Excel är ett krav då rollen innebär att du ska assistera i ekonomirelaterade uppgifter.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga