Insamlingsstift Teach For Sweden · Publicerad 4 feb

Teach for Swedens 2-åriga ledarskapsprogram ger en oöverträffad ledarskapsutveckling och lärarexamen för akademiker som vill göra skillnad för ungdomar i skolor där behovet är som störst.

Programmet hjälper dig att bli en inspirerande ledare och en effektiv lärare. I klassrummet kommer du arbeta i en komplex miljö som kräver snabba beslut och stort ansvar. Genom hela programmet har du kontakt med en ledarutvecklare som handleder och utmanar dig i din utveckling som ledare och lärare. Detta i kombination med teoretiska universitetsstudier gör att du har maximal möjlighet att utvecklas och ger en unik erfarenhet.

Vårt erbjudande
  • Anställning på en skola med full lön
  • Fyra dagar som undervisande lärare och en dag betald för att studera.
  • Lärarexamen
  • Ledarskapsutbildning med handledning av en personlig ledarutvecklare
  • Mentorskapsprogram under år två med en ledare från näringslivet.
Vem söker vi?
Dig som är har minst 90 hp i matematik, fysik, biologi, kemi, teknik, svenska, engelska eller svenska.

Ansökan och kontakt
Missa inte chansen att gå världens bästa ledarskapsutbildning!
Vi behandlar ansökningar löpande med sista ansökningsdag 28 februari

Har du frågor om programmet kontakta oss på rekrytering@teachforsweden.se

Vilka är vi?
Teach for Sweden är en ideell, politiskt och religiöst oberoende stiftelse som vill att alla barn ska kunna välja sin egen framtid. Om alla barn får förutsättningar att lyckas i klassrummet kan ett starkt demokratiskt samhälle byggas där mångfald, kunskap och kreativitet driver Sverige framåt. Verksamheten startade 2013 och 100 har gått programmet, idag har vi 120 deltagare verksamma på skolor runt om i Sverige.

Teach for Sweden är en del av det globala nätverket Teach for All som finns representerat i 48 länder världen över. Läs mer om Teach for Sweden på http://www.teachforsweden.se/
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga