Intertek · Publicerad Idag 00:00

Har du expertkunskap från skogsbruk och/eller skogsindustri? Vill du ta den kunskapen till nästa nivå och jobba med att medverka till utveckling av företag inom skogsnäringen? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu till Intertek en strukturerad och noggrann revisionsledare till affärsområdet Forest. Tjänsten innebär att genomföra revisioner hos kunder, bland annat mot standarder för skogsbruk och spårbarhet enligt PEFC (The Programme for the Endorsement of Forest Certification) och FSC (Forest Stewardship Council). Kunderna finns i allt väsentligt i Sverige och till viss del i Norge.

Tjänsten är heltid och tillsvidare och placeringsort kan diskuteras. Välkommen med din ansökan redan idag.

Sökord: Revision, revisionsledare, skogsproduktion, regulatory affairs, skogsbruk, sågverk, träindustri.

Arbetsuppgifter

En oberoende certifiering av en organisations ledningssystem ger trovärdighet och anseende - lokalt och globalt. Med Intertek får företag en långsiktig certifieringspartner med mångårig erfarenhet och hög kompetens. Intertek är en ackrediterad certifieringspartner med 20 års erfarenhet av certifiering.

Tjänsten som revisionsledare inom Forest innebär revision hos skogsbolag, sågverk, privata skogsägare, skogsbruksföretag, paraplyorganisationer, sågverk, träindustri och byggvaruhandel, mm. Du kommer att revidera produkter, processer och ledningssystem. Kunderna finns mestadels i Sverige men även i andra delar av världen. Vi söker en heltidsrevisor vilket innebär ca 130 revisionsdagar per år. Revisionerna sker enligt specifika standarder för PEFC och FSC, generella standarder för ledningssystem för kvalitet (ISO 9001) och miljö (ISO 14001) och Interteks rutiner. Intertek är ackrediterade för att utföra revisioner och certifiera företag.

Exempel på arbetsuppgifter:
Genomföra revisioner
Vara expert på Interteks tjänster
Stödja Interteks säljare när de skriver offerter
Delta vid seminarier och events
Agera ansvarig för kunder

Utbildning/erfarenhet

Relevant högskoleutbildning är ett krav. Vi tror att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet från skogsnäringen och/eller tillverkning, utveckling och/eller service samt gärna av kvalitetsledningssystem. Revisionserfarenhet är meriterande.
Du bör ha god verbal förmåga, kunna analysera resultat från revisionerna och att har förmågan att se vad resultatet innebär för företagets verksamhet på kort och lång sikt samt att kunna koppla ihop revisionsresultatet med kundens affär.

Som person är du självständig, ordningsam, utåtriktad, strukturerad, analytisk och nyfiken. Du har goda kunskaper i Office-paketet, talar och skriver flytande svenska samt har en god förståelse för engelska.

Förmåner

Friskvård mm
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Intertek är en ledande global leverantör av kvalitetslösningar för företag och myndigheter. Genom våra tjänster inom allt från revision, inspektion, provning, utbildning och konsultation till kvalitetssäkring och certifiering bidrar vi till att öka värdet på våra kunders produkter, processer och system. Med ett nätverk av fler än 1 000 laboratorier och kontor och över 41500 anställda i mer än 100 länder hjälper vi företag att lyckas på den globala marknaden. Vi stöttar våra kunder i deras arbete med att säkerställa att deras produkter, processer och system lever upp till slutanvändarnas krav på säkerhet, hållbarhet, prestanda och integritet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Revision
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga