Intertek · Publicerad Idag 00:00

Har du expertkunskap från skogsbruk och/eller träindustri? Vill du ta den kunskapen till nästa nivå och jobba med externa företag? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu till Intertek en strukturerad och noggrann Revisionsledare till affärsområdet Forest. Tjänsten går ut på att ute hos kund sköta revisioner kopplade till affärsområdet, bland annat FSC, COC, FM och PEFC. Kunderna finns över hela Sverige och till viss del Norge.

Tjänsten är heltid och tillsvidare och placeringsort kan diskuteras. Välkommen med din ansökan redan idag.

Sökord: Revision, revisionsledare, skogsproduktion, trävaruindustri, regulatory affairs, pappersbruk, massafabrik

Arbetsuppgifter

En oberoende certifiering av en organisations ledningssystem ger trovärdighet och anseende - lokalt och globalt. Med Intertek får företag en långsiktig certifieringspartner med mångårig erfarenhet och hög kompetens. Intertek är en ackrediterad certifieringspartner med 20 års erfarenhet av certifiering.
Tjänsten som revisionsledare inom Forest innebär revision hos skogsbönder, pappers- och massaindustri mm. Du revidera produkter och ledningssystem. Kunderna finns mestadels i Sverige men även i andra delar av världen. Vi söker en heltidsrevisor vilket innebär ca 120 revisionsdagar per år. Revisionerna sker enligt specifika standarder (ISO14000 och ISO9000 och FSSC22000) och Interteks rutiner. Intertek är ackrediterade för att utföra revisioner och certifiera företag.

Exempel på arbetsuppgifter:
Genomföra revisioner
Vara expert på Interteks tjänster
Stödja Interteks säljare när de skriver offerter
Delta vid seminarier och events
Agera ansvarig för kunder

Utbildning/erfarenhet

Högskoleutbildning relevant för branschen är ett krav. Vi tror att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet från skogsbranschen och/eller tillverkning, utveckling och/eller service samt gärna kvalitetssystem. Meriterande är erfarenhet från något eller flera av följande områden; pappersproduktion, trävaruindustri, sågverk, produktansökningar mm. Revisionserfarenhet är meriterande.
Vi tror att du har god verbal förmåga, kan analysera resultat och att du har förmågan att se vad resultatet innebär för företagsledningen dvs kunna koppla ihop revisionsresultatet med kundens affär.

Som person är du Självständig, ordningsam, utåtriktad, strukturerad, analytisk och nyfiken. Du har goda kunskaper i Office-paketet, talar och skriver flytande svenska samt har en god förståelse för engelska.

Förmåner

Friskvård mm
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Intertek är en ledande global leverantör av kvalitetslösningar för företag och myndigheter. Genom våra tjänster inom allt från revision, inspektion, provning, utbildning och konsultation till kvalitetssäkring och certifiering bidrar vi till att öka värdet på våra kunders produkter, processer och system. Med ett nätverk av fler än 1 000 laboratorier och kontor och över 41500 anställda i mer än 100 länder hjälper vi företag att lyckas på den globala marknaden. Vi stöttar våra kunder i deras arbete med att säkerställa att deras produkter, processer och system lever upp till slutanvändarnas krav på säkerhet, hållbarhet, prestanda och integritet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Revision
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga