Intertek · Publicerad Idag 00:00

Har du expertkunskap från medicinteknikbranschen? Vill du ta den kunskapen till nästa nivå och jobba med externa företag? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu till Intertek en ivrig och noggrann Revisionsledare till affärsområdet Medical. Tjänsten går ut på att ute hos kund sköta revisioner kopplade till affärsområdet, bland annat ISO 13485 och MDD. Kunderna finns över hela Sverige och även i andra länder.

Tjänsten är heltid och tillsvidare och placeringsort kan diskuteras. Välkommen med din ansökan redan idag.

Sökord: Revision, revisionsledare, ISO 13485, medicinska direktivet, medicinteknik, regulatory affairs, MDD, klinisk utvärdering

Arbetsuppgifter

En oberoende certifiering av en organisations ledningssystem ger trovärdighet och anseende - lokalt och globalt. Med Intertek får företag en långsiktig certifieringspartner med mångårig erfarenhet och hög kompetens.
Tjänsten som revisionsledare omfattar revisioner hos Interteks kunder i medicinteknikbranschen. Kunderna finns mestadels i Sverige men även i andra delar av världen. Vi söker en heltidsrevisor vilket innebär ca 120 revisionsdagar per år. Revisionerna sker enligt specifika standarder (13485, 9001, CMDCAS, TCP och MDD) och Interteks rutiner. Intertek är ackrediterade för att utföra revisioner och certifiera företag.

exempel på arbetsuppgifter:

Genomföra revisioner
Vara expert på Interteks tjänster
Stödja Interteks säljare när de skriver offerter
Delta vid seminarier och events
Agera ansvarig för kunder

I tjänsten ingår mycket resande, säkerligen 2-3 dagar i veckan. Övernattningar förekommer frekvent.

Utbildning/erfarenhet

Högskoleutbildning relevant för branschen är ett krav. Vi tror att du har 5-10 års arbetslivserfarenhet från tillverkning, utveckling och/eller service samt gärna kvalitetssystem. Meriterande är erfarenhet från något eller flera av följande områden; medicintekniskt regelverk, produktansökningar, sterila produkter, elektriska produkter, mjukvara, dental, sjukvård, implantat, röntgen. Revisionserfarenhet är meriterande.

Som person är du Självständig, ordningsam, utåtriktad, strukturerad, analytisk och nyfiken. Du har goda kunskaper i Office-paketet, talar och skriver flytande svenska samt har en god förståelse för engelska.

Förmåner

Friskvård mm
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Intertek är en ledande global leverantör av kvalitetslösningar för företag och myndigheter. Genom våra tjänster inom allt från revision, inspektion, provning, utbildning och konsultation till kvalitetssäkring och certifiering bidrar vi till att öka värdet på våra kunders produkter, processer och system. Med ett nätverk av fler än 1 000 laboratorier och kontor och över 46000 anställda i mer än 100 länder hjälper vi företag att lyckas på den globala marknaden. Vi stöttar våra kunder i deras arbete med att säkerställa att deras produkter, processer och system lever upp till slutanvändarnas krav på säkerhet, hållbarhet, prestanda och integritet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Revision
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga