Intertek · Publicerad 20 okt

Är du QA eller jobbar du med R&D inom medicinteknisk industri? Vill du granska rapporter istället för att skriva dem? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu till Intertek en uthållig och noggrann Teknisk filgranskare till affärsområdet Medical. Arbetet innebär ansvar över granskning av medicinteknisk dokumentation från kunder i medicinteknikbranschen. Intertek är ackrediterade för att certifiera företag enligt EU:s medicintekniska produktdirektiv (MDD) för ("CE märkning enligt MDD") och som filgranskare av medicinteknisk dokumentation är du en viktig del i det arbetet. Ditt fokus kommer ligga på dokumentationsgranskning av produkter.

Tjänsten är heltid och tillsvidare och placeringsort kan diskuteras. Välkommen med din ansökan redan idag.

Sökord: Revision, ISO 13485, medicinska direktivet, dentalprodukter, regulatory affairs, MDD, klinisk utvärdering

Arbetsuppgifter

En oberoende certifiering av en organisations ledningssystem ger trovärdighet och anseende - lokalt och globalt. Med Intertek får företag en långsiktig certifieringspartner med mångårig erfarenhet och hög kompetens. Intertek certification är en ackrediterad certifieringspartner med 20 års erfarenhet av certifiering.
Du kommer att jobba med kunder främst i Sverige men även i andra delar av världen. Arbetet består huvudsakligen av dokumentationsgranskning och rapportskrivning, främst på engelska, enligt en specifik process. Utöver det finns det möjlighet att lägga till kvalitetssystemrevisioner. Dokumentationsgranskningen sker enligt en specifik process och innefattar bl.a. rapportskrivning främst på engelska.

För rätt person finns goda chanser till karriärutveckling, tex till revisor eller revisionsledare mm

Utbildning/erfarenhet

Högskoleutbildning relevant för branschen är ett krav. Vi tror att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet från medicinteknisk industri t ex inom kvalitetsstyrning (QA), regulatory affairs, forskning& utveckling (R&D) eller produktion/service. Revisionserfarenhet är meriterande.Det är dessutom ett plus om du har erfarenhet av
  • Elektriska, sterila, dentala eller implanterbara produkter.
  • Mjukvara.
  • Sjukvård.
  • Riskhantering.
  • Avvikelsehantering/teknisk support
  • Klinisk utvärdering.
  • Medicintekniska regelverk
Som person är du Självständig, ordningsam, utåtriktad, strukturerad, analytisk och nyfiken. Du har goda kunskaper i Office-paketet, talar och skriver flytande svenska samt har en god förståelse för engelska.

Förmåner

Friskvård mm
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Intertek är en ledande global leverantör av kvalitetslösningar för företag och myndigheter. Genom våra tjänster inom allt från revision, inspektion, provning, utbildning och konsultation till kvalitetssäkring och certifiering bidrar vi till att öka värdet på våra kunders produkter, processer och system. Med ett nätverk av fler än 1 000 laboratorier och kontor och över 41500 anställda i mer än 100 länder hjälper vi företag att lyckas på den globala marknaden. Vi stöttar våra kunder i deras arbete med att säkerställa att deras produkter, processer och system lever upp till slutanvändarnas krav på säkerhet, hållbarhet, prestanda och integritet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga