Intrum · Publicerad 30 mars 2021

Intrum är ett internationellt marknadsledande företag med möjligheter till professionell och personlig utveckling för rätt person. Vi ser våra medarbetare som vår största framgångsfaktor. Hos oss arbetar du i en positiv miljö med en kultur som präglas av empati, prestigelöshet och målmedvetenhet.

Om rollen
En av våra Key Account Managers har nu tagit klivet upp i en Team Manager-roll och vi söker därför efter vår nästa Key Account Manager inom XL-Segmentet. Som Key Account Manager inom XL-segmentet ansvarar du för tillväxten hos våra större kunder främst inom segmentet Bank och Finans. Du säljer hela vårt tjänsteutbud av kredithanteringslösningar som ligger i framkant på marknaden. Du förväntas arbeta strukturerat med fokus och mål att bygga och utveckla befintliga kunder och skapa nya relationer med prospekts. Som KAM är det essentiellt att kunna påvisa värdet av Intrums tjänster och de värden vi kan skapa tillsammans med kunden och kundens kund. Hos oss står alltid kundnöjdhet i fokus! Vi vill att du ser det som utmaning att axla en central roll i Intrums säljorganisation där du med erfarenhet och energi går i bräschen för utvecklingen av KAM-gruppen. Som stöd in din försäljning har du intern kontakt med operations, bolagsjurister och andra specialister i koncernen. Du utgår ifrån vårt kontor i Stockholm.

För att vara framgångsrik och trivas hos oss på Intrum krävs att du är en prestigelös, modig och initiativrik person. Vi är ett värderingsstyrt bolag med starkt affärsfokus som sätter stort värde i att våra medarbetare trivs och utvecklas.

Vi söker dig som har:
 • Minst 5 års erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning mot företag, gärna i en KAM-roll
 • Akademisk utbildning
 • Nyfikenheten att snabbt sätta sig in i kundens verksamhet och omvandla informationen till affärslägen
 • Erfarenhet från bank/finanssektorn
 • Erfarenhet av att projektleda interna team och som med enkelhet intar en projektledande roll.
 • Begåvats med egenskapen att kunna skapa goda relationer internt
 • Har goda språkkunskaper såväl skriftligen som muntligen i svenska och engelska
Vi erbjuder
Intrum erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i ett företag som värderar personaltrivseln högt och där prestationer premieras. Du får arbeta med komplex lösningsförsäljning där du gör affärer tillsammans med spännande företag. Vår kultur präglas av empati, humor och ett prestigelöst förhållningssätt till kollegor och kunder. Vi månar om personlig utveckling och hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter för rätt person!

Utöver detta kan vi erbjuda:
 • En viktig säljroll i en välmående organisation med en varm, positiv företagskultur med ett utpräglat kundfokus
 • Du får arbeta med komplex lösningsförsäljning där du gör affärer tillsammans med spännande företag
 • Goda utvecklingsmöjligheter inom ett internationellt marknadsledande bolag
 • Ett värderingsstyrt bolag med starkt affärsfokus som sätter stort värde i att våra medarbetare trivs och utvecklas
 • Konkurrensmässig lön och goda förmåner
 • Möjligheten att vara med och skapa nästa kapitel i Intrum-resan
Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 10 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2018 hade bolaget proformaintäkter på 16 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga