Intrum · Publicerad 14 juli 2020

Intrum är ett internationellt marknadsledande företag med möjligheter till professionell och personlig utveckling för rätt person. Vi ser våra medarbetare som vår största framgångsfaktor. Hos oss arbetar du i en positiv miljö med en kultur som präglas av empati, prestigelöshet och målmedvetenhet.

Intrum står inför en spännande fas och söker nu vår nästa Team Manager för KAM-organisationen. Vi söker dig med ett mål-och resultat fokuserat mindset som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Vi söker specifikt dig med bakgrund som försäljningschef med erfarenhet av förändringsarbete och ett hands-on coachande ledarskap. Detta är en roll där du befinner dig nära affären och som vår Team Manager ska du vara en sann kulturbärare med högt engagemang.

Om rollen
Som Team Manager KAM hos oss på Intrum kommer du att ha fullt personalansvar för ett team bestående av kunniga, drivna och relationsskapande säljare i Stockholm och Göteborg. Teamet säljer hela vårt tjänsteutbud av kredithanteringslösningar vilket ligger i framkant på marknaden. Du kommer att vara ansvarig för att leda ditt team under vägledning av våra fyra gemensamma ledarprinciper; Trust, Clarity, Growth och Change. Rollen som Team Manager innebär att du bland annat är ansvarig för att implementera, utveckla och följa upp affärsplan och budget. Vi har även ett stort fokus på nyförsäljning och rollen innebär ett helhetsansvar för både kundutveckling och nykundsansvar. Det är därför av största vikt att du har dokumenterad framgångsrik erfarenhet av att driva och motivera säljenheter samt att du har utvecklat kunderbjudanden inom tjänste-, koncept-, eller lösningsförsäljning inom B2B, gärna med erfarenhet inom bank/ finanssektorn.

Ditt uppdrag blir att genom strategiskt och operativt försäljningsarbete, coaching och ett stort kundfokus säkerställa och skapa vår fortsatta tillväxt på marknaden. Du utgår från vårt kontor i Stockholm och Stockholm med omnejd är lämplig bostadsort. Du rapporterar till Commercial Manager i Sverige som är nyfiken på vad du kan tillföra i form av nya tankesätt kring försäljning, förbättringar och ledarskap.

Vi erbjuder
Intrum erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i ett företag som värderar personaltrivseln högt och där prestationer premieras. Du får arbeta med komplex lösningsförsäljning där vi gör affärer tillsammans med spännande företag. Vår kultur präglas av empati, humor och ett prestigelöst förhållningssätt till kollegor och kunder.

Utöver detta kan vi erbjuda:
  • En mycket central roll i en välmående organisation med en varm, positiv företagskultur med ett utpräglat kundfokus.
  • Chansen att utveckla och skapa en framgångsrik och proaktiv försäljningskultur tillsammans med en mycket kompetent ledningsgrupp.
  • Möjligheten att vara med och skapa nästa kapitel i Intrum-resan.
Om dig
Som ledare har du förmågan att coacha dina medarbetare till goda resultat. I vår bedömning kommer vi att lägga stort fokus på ditt affärsmannaskap, din vilja att lyckas och din förmåga att leda, inspirera och motivera dina medarbetare. Som person, vågar du utmana, komma med nya idéer samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare, såväl internt som externt. Du är trygg i din roll som ledare och med din entusiasmerande och drivna personlighet är du en tydlig förebild för modern, proaktiv försäljning. Du förstår vikten av att använda CRM för att skapa en långsiktig och framgångsrik försäljningsstruktur och ditt engagemang smittar givetvis av sig till ditt team. För att vara framgångsrik som försäljningschef hos oss på Intrum är du kunnig, ödmjuk, strukturerad samt skicklig på att delegera och prioritera.

Dina erfarenheter och kompetenser
  • Minst 3 års ledarskapserfarenhet med fullt personalansvar.
  • Bakgrund som Försäljningschef inom uppsökande B2B försäljning med minst 3 år av gedigen erfarenhet och dokumenterade goda försäljningsresultat.
  • Har en vana av förändringsledning med dokumenterat goda resultat.
  • Ha goda språkkunskaper såväl skriftligen som muntligen i svenska och engelska
Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Intervjuer och kandidatdialoger sker i slutet av augusti men du är varmt välkommen med din ansökan redan nu. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 10 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2018 hade bolaget proformaintäkter på 16 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
21 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga