Invici · Publicerad 18 okt

Invici växer och vi ser ett behov av att utöka vårt nätverk av associerade konsulter inom ekonomiområdet. Vi söker också ekonomer för anställning i konsultrollen.
Vill du som konsult samarbeta med ett expansivt och framgångsrikt företag skall du söka dig till oss på Invici.

Beskrivning av tjänsten

Våra kunder är allt från stora och medelstora företag till små företag, och vi arbetar med såväl noterade bolag som föreningar. Våra kunder efterfrågar CFO, ekonomichefer, redovisningschefer, business controllers, financial controllers, projektekonomer och redovisningsspecialister. Uppdragen varierar både som en del i en ekonomifunktion, i linjen, eller som ledare eller deltagare i olika centrala projekt.

Vem är du?

Du är civilekonom med erfarenhet som ekonom inom olika företag och branscher. Som konsult hos Invici värderar vi att du har en stark känsla för kundnytta och viljan att bidra till kundens verksamhet och lönsamhet. Du lockas av rollen som konsult och att få möjligheten att bidra med din erfarenhet och kompetens till Invicis kunder.

Som person är du lyhörd och tycker om att ta ansvar och jobba tillsammans med olika typer av människor. Vi ser prestigelöshet, serviceanda och intresse för företag och människor som viktiga egenskaper hos en konsult. Vi tror att du är strukturerad, lösningsorienterad och har ett genuint intresse för kopplingen mellan ekonomi och affärsnytta.
Du behärskar engelska i både tal och skrift och har även goda kunskaper i Excel. Generellt god erfarenhet av IT-system och i synnerhet ekonomisystem.

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med våra konsulter och lika viktigt att våra konsulter trivs med Invici och sina uppdrag. Vi jobbar därför nära både konsult och uppdragsgivare för att hitta bästa matchning.

Intresserad?

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Vi ser fram emot din ansökan med dokumenterad erfarenhet och goda referenser.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av de konsulter vi inleder ett samarbete med under ett uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Efterfrågan på kvalificerade ekonomikonsulter är stor och vi söker dig som trivs i en roll som konsult och har en gedigen erfarenhet inom ekonomiområdet. Vi söker också dig som kanske inte varit konsult tidigare, men som är nyfiken att höra mer om rollen. Våra uppdragsgivare finns huvudsakligen i Stockholmsområdet.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vi arbetar passionerat för att hitta en perfekt match mellan kvalificerade uppdrag och erfarna ekonomer. Vi arbetar efter devisen "specialister för specialister". Våra yrkeserfarna konsulter och konsultchefer förstår väl de utmaningar som CFO, ekonomichef och övriga ekonomer möter varje dag. Med adderad expertis och metodik för urval och kompetensförsörjning skapar vi maximal kundnytta.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga