Invici · Publicerad 20 okt

Beskrivning av tjänsten

Löpande reskontraredovisning, avstämning av balanskonton, vara behjälplig vid budget-, prognos- och bokslutsarbeten och löpande förbättring av processer och rutiner samt agera som bollplank i redovisningsfrågor till verksamheten

Vem är du?

Vi söker dig som har en examen i ekonomi med inriktining redovisning och revision. Som person är du noggrann, välstrukturerad och du har en god förmåga att analysera och prioritera, Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team och du förstår vikten av att leverera med hög kvalitet

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Kempe, 070-729 24 30. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess kommer bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi - Inköp
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nu söker Invici dig som är Civilekonom och som har ett eller ett par års erfarenhet av redovisning, och som vill få chansen att arbeta på en av Stockholms mest populära arbetsplatser. Tjänsten är inedningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, med start omgående.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget