Itiviti · Publicerad 21 sept

Är du intresserad att arbeta för ett marknadsledande företag som står bakom teknologin vid trading? Har du tekniska kunskaper och har ett intresse för trading? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Vår kund Itiviti AB söker nu en Trading Software Analyst till sitt globala huvudkontor i Stockholm. Tjänsten är en direktrekrytering till kund.

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som Trading Software Analyst kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att tillhandahålla utmärkt service till banker och andra trading företag som använder sig av företagets mjukvara. Du kommer dagligen ha telefonkontakt med kunder som behöver support. Du kommer att hjälpa både kunder och kollegor med driftproblem, utföra systemuppdateringar och konfigurera programmet. Du kommer även att hjälpa till vid implementeringen och installationen ut mot kunden.

Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som har en relevant utbildning som till exempel civilingenjör eller civilekonom. Det är viktigt att du har ett stort intresse för både teknik och trading. Då du använder engelska dagligen är detta ett krav. Du bör vara IT- och datorvan men något systemkrav finns inte då Itiviti arbetar med ett eget system som du blir upplärd i på plats. Som person är du problemlösande och gillar att ge utmärkt kundservice till kunder. Du ska även vara ansvarstagande, analytisk och självgående. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos Itiviti. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Start sker enligt överenskommelse och vår kund tillämpar 6 månaders provanställning. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga