Iver · Publicerad 14 okt 2019

Trivs du i en prestigelös och entreprenöriell miljö och vill vara med på en spännande tillväxtresa? Här får du arbeta nära en komplex affär i en operativ roll, men med fokus på utveckling. De välkomnar också Alliera Dataoppdrag, Ismotec, IT-gården och Exeo in i Iver-familjen. Bolaget är på en på tillväxtresa och i takt med den söker vi nu ytterligare en Senior Business Controller som ska ansvara för en region eller ett affärsområde. Rollen kommer också att ha ett uttalat ansvar i att driva projekt och bygga processer i en växande organisation. Du kommer att sitta i centrala Stockholm, men visst resande ingår i tjänsten, och du rapporterar till Head of Business Control.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Business Controller:
  • Driva utveckling av processer och arbetsrutiner inom Business Control för att skapa ökad precision och enhetlighet
  • Ansvar för ekonomistyrning, uppföljning och kalkyler samt analyser av verksamheten gentemot region eller affärsområde.
  • Stödja verksamhet och ledning med beslutsunderlag och rapportering
  • Var delaktig i planeringen och genomförandet av budget- och prognosprocess
  • Analysera intäkts- och kostnadsavvikelser, säljdata, nyckeltal samt balansräkning
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har minst 5 års relevant och bred erfarenhet. Lämplig bakgrund kan vara att ha arbetat i en självgående Business controllerroll med ett ansvar för att bygga upp eller utveckla en controllerfunktion. Det är starkt meriterande om du har räknat på komplexa affärer som har många affärsmodeller, såsom outsourcingaffärer inom IT eller dylikt. Har du tidigare erfarenhet från att ha jobbat i en matrisorganisation är det också meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är initiativtagare och trivs i en entreprenöriell miljö och som samtidigt vill jobba nära affären. För att passa in här är du prestigelös och samarbetsinriktad. Analytisk förmåga och få saker gjorda är viktiga egenskaper samt att ha drivet och viljan att ständigt arbeta med förbättringar. Du har ett eget driv och stimuleras av att driva projekt från start till mål.

Vad erbjuder företaget dig?

Iver har ambitionen att växa kraftigt på den nordiska marknaden. För att kunna leverera IT-tjänster i världsklass behöver vi vara en arbetsplats för marknadens bästa medarbetare. Engagerade medarbetare är grunden till Nordens nöjdaste kunder. Även om vi idag är ett stort företag blir du aldrig en obetydlig kugge i ett stort maskineri, utan en central del i ett team med stort personligt ansvar. Våra värderingar reflekterar vår bakgrund som entreprenörer. Framgången byggdes på snabba beslut, personligt ansvar, engagemang och kamratskap och så tänker vi fortsätta att utveckla vår kultur.Placeringsort: Stockholm


Om Iver

Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo och Ismotec. Iver omsätter drygt 1,5 miljarder SEK och har cirka 900 medarbetare.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Iver med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Annika Vermunt på 070-166 08 31 eller Magnus Åberg på 070-981 77 51. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 november 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Controller, Business controller, Area controller, Junior controller, Jr. controller, Sales controller, Division controller, Project controller, Financial controller, Reporting controller, FP&A, verksamhetscontroller, verksamhetsekonom, divisionsansvarig, affärsområdescontroller, KPI
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga