Järfälla Kommun · Publicerad Idag 00:00

Samhällsbyggnadsavdelningen ansvarar för den fysiska samhällsplaneringen i kommunen och utgörs av tre enheter, miljö-,plan- och exploateringsenheten. Avdelningen består idag av 25 medarbetare. Vi erbjuder dig omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att driva avancerade stadsbyggnadsprojekt i en kommun med stark tillväxt.

Arbetsuppgifter

Som projektledare inom exploatering arbetar du med planerings- och genomförandefrågor. Du arbetar självständigt och driver exploateringsprojekt från början till slut. Vilket innebär att du har insyn och är delaktig i projektets samtliga delar. Du är ansvarig för att upprätta ekonomiska kalkyler, avtal och olika typer av utredningar. Arbetet förutsätter ett brett samarbete och nära dialog med byggherrar, myndigheter, arkitekter, kommunpolitiker och invånare.

Utbildning/erfarenhet

Du är civilingenjör inom samhällsbyggnad/lantmäteri/väg&vatten. Minst tre års erfarenhet av att ha arbetat i projekt som exploateringsingenjör krävs för rollen. Arbetet innebär många kontaktytor, varför vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Du är bekväm med att tala inför grupper och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Dessutom är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har en god ekonomisk medvetenhet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
I Järfälla byggs nu en levande stad med ett av Storstockholms bästa kollektivtrafiklägen. Med ny tunnelbana, nya vägar och spår växer Barkarby station/Stockholm Väst fram till ett kollektivtrafiknav och centrum för hela västra Stockholm. Pendlingsmöjligheterna förbättras både till Stockholm City men också till södra Stockholm och östra Mellansverige. Samtidigt planeras för 10 000 nya jobb och spännande utbildnings-möjligheter. Järfälla har stora friluftsområden och naturreservat, närhet till Mälaren, ett rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service. I och med stadsutvecklingen och det expansiva bostadsbyggandet väntas även kommunen som arbetsgivare att växa.
Fackliga kontaktpersoner: SACO I,ngrid Kennerstedt Bornhall 08-580 299 31, Vision, Anders Gonzales 08-580 285 30, Kommunal, Hugo Klappenbach 08-580 290 30.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia