JobBusters · Publicerad Igår 10:03

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Assistent / Divisionsassistent till vår kund inom offentlig sektor.
Rollen som Assistent avser främst stöd åt divisionschefen och divisionens ledningsgrupp. Rollen avser inte medarbetarstöd.
I arbetsrollen som Assistent / Divisionsassistent kommer du bland annat att boka divisionens konferenser, möten och andra aktiviteter inklusive all administration rörande kallelser, ta emot anmälan kontakt mot konferensgård, speciella önskemål och frågor kopplade till bokning. Du kommer även att beställa catering samt andra tjänster och produkter i självserviceportalen, Boka in möten för divisionschefens räkning, registrera reseräkningar, lägga in rekvisitioner samt granska fakturor inklusive kontering och multikontering i Agresso.
Vidare kommer du som Assistent / Divisionsassistent även att vara administrativt stöd vid konsultupphandling, samordna frågor för divisionen vid behov, t ex sammanställningar och arbetsplatsfrågor och flyttar inom kontoret etc.

Kvalifikationer
  • Du har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll
  • Du har goda kunskaper i Word och Excel
  • Du har kännedom och hanterar systemet Agresso
  • Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av arbete inom myndighet och/eller offentlig sektor
Personliga egenskaper

Som Assistent / Divisionsassistent tror vi att du är serviceinriktad, självgående och mycket noggrann. Du trivs lika bra i administrativa arbeten såväl som i mer utåtriktade och sociala arbetsuppgifter. Du är initiativtagande, har god samarbetsförmåga och är anpassningsbar samt flexibel i en dynamisk miljö.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2021-03-31, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.
För detta uppdrag kommer en säkerhetsklassning att utföras.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Assistent, Chefsassistent, Divisionsassitent, administratör, Admin, Adminsitration, Agresso, Excel, Word, Koordinator, offentlig sektor, myndighet, Sundbyberg, Stockholm
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Sundbyberg, strax norr om Stockholm
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 juli 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga